DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

DWD Groep biedt een totaalpakket

Sinds de overname van Maas reclame en productie bv. twee jaar geleden, biedt DWD Groep bv. een totaalpakket aan grafische producten. Dat Maas reclame inmiddels helemaal is opgenomen binnen DWD Groep is goed zichtbaar in het bedrijfspand aan de Vroenhoutseweg in Roosendaal.

Een rondleiding, met uitleg van Mischa Bartels, echtgenote en rechterhand van eigenaar Stefan Bartels en tevens de vrouw achter deze Krant, laat zien dat Maas en DWD gebruik maken van een gezamenlijke ontwerp en dtp-studio en één grote productiehal met een uitgebreid machinepark. Mischa vertelt: “De drukkerij is ISO12647-2 gecertificeerd, wat betekent dat we het drukproces met al zijn variabelen onder controle hebben en daardoor de klant voorspelbaar en herhaalbaar kwaliteitsdrukwerk kunnen garanderen.” We staan stil bij de laatste aanwinst in de hal: een freestafel, waarmee allerlei vormen uit vele materiaalsoorten gefreesd en gesneden kunnen worden. Mischa: “De laatste jaren hebben we veel geïnvesteerd in productieapparatuur, waardoor er een volledig up to date machinepark staat, dat maakt dat we volledig in eigen beheer kunnen produceren.” Een andere vrij nieuwe machine is de Anapurna UV-inkjetprinter. “Deze wordt o.a. ingezet voor de productie van interieur- en raamfolies, displays en hoogwaardige fotoprints op de meest uiteenlopende materialen, van glas tot karton.”

Sinds kort maken ook een nieuw bedrijfslogo en een nieuwe website (www.dwd-groep.nl) de eenheid binnen het bedrijf.

DWD druk | print | media (De Wouwse Drukkerij) is sinds 1970 gespecialiseerd in offset drukwerk en levert daarnaast gepersonaliseerde mailings en online diensten. DWD druk | print | media is onderdeel van DWD groep, net als Maas reclame / sign / promotie.  Maas reclame / sign / promotie is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in voornamelijk visuele communicatie. Beide bedrijven maken van DWD groep een full service grafimediabedrijf. DWD Groep staat voor persoonlijke advies, service en kwaliteit.

DWD Groep B.V.
DWD druk | print | media
Maas reclame | sign | promotie
Vroenhoutseweg 2-b, 4703 SJ  Roosendaal, tel: 0165-570686

www.dwd-groep.nl

Openingstijden: op maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.15 uur en op vrijdag van  08.00 tot 17.00 uur.