DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Blom Fourage en Diervoeders heeft assortiment compleet gemaakt met elektrische afrastering van Koltec

Wouwse Plantage – “Voor kleine pakken hooi en stro kun je bij ons het hele jaar terecht. Tegenwoordig is het niet zo makkelijk meer om hieraan te komen, want het overgrote deel wordt in grote pakken gedaan omdat dat veel minder arbeidsintensief is”, aldus Jack Blom van de gelijknamige fouragehandel. “Ook grote pakken hooi en stro zijn bij ons verkrijgbaar, net als diervoeders, stalstrooisels, kunstmest, graszaad, kuilfolie en producten voor stalhygiëne. Sinds vorig jaar leveren we ook elektrische afrastering van Koltec.”

Een en ander begon als een uit de hand gelopen hobby, met de verkoop van overgebleven pakken stro. Jack: “Toen kregen we vraag naar hooi en wat later kwamen er stalstrooisels, zoals vlasvezel, houtvezel en zaagsel bij.” Echtgenote Jozan vult aan: “Op 1 januari 2004 zijn we de winkel gestart. We zijn toen ook begonnen met de verkoop van verschillende soorten diervoeders van de merken Kasper Faunafood en Garvo. Voor paarden hadden we toen brokken en muesli van de merken Hippostar en Fyto Horse. Later is daar het merk Cavalor bijgekomen. Sinds 1 mei is Hippostar samengegaan met het merk Besterly en verder gegaan onder een nieuwe merknaam, namelijk Equifirst. Deze maand is de basis paardenbrok van Equifirst, de ‘original condition cube’, bij ons in de aanbieding  met 15% korting! Ons volledige aanbod is overigens te vinden in de webshop op onze website. Je kunt langs komen  in de winkel, maar wij leveren ook aan huis.” Jack: “In de loop der tijd hebben we ons assortiment verder uitgebreid met kunstmest voor tuin of weide, zoals npk 12-10-18 en npk 15-15-15, graszaden, kuilfolie en Dekamix stalhygiëne. Om het assortiment compleet te maken, verkopen we sinds vorig jaar ook elektrische afrastering van Koltec. Van lichtnetapparatuur en batterijen tot en met draad, koord en lint en niet te vergeten weipalen.”

 

Blom Fourage en Diervoeders, Bleijdenhoeksestraat 6, 4725 TA  Wouwse Plantage, tel. 0165-379260 of 06-22942728, www.blomfourage-diervoeders.nl

 

Openingstijden: op dinsdag van 13.30 tot 18.00 uur, op woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur en op afspraak. Op maandag, donderdag en zondag gesloten.