DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Bouwmaat Roosendaal bouwt al 15 jaar slimmer

Roosendaal – Dit jaar viert Bouwmaat Roosendaal een feestje. Deze groothandel in bouwmaterialen en gereedschap bestaat namelijk 15 jaar. “En wie jarig is trakteert”, vinden vestigingsmanager Arie van Wingerden en zijn team, dus profiteren de klanten in de komende periode van nog meer scherpe aanbiedingen en leuke spaaracties.

 

“Bouwmaat is een groothandel voor ZZP’ers en aannemersbedrijven, maar ook voor zelfstandig bouwende particulieren”, maakt Arie van Wingerden meteen duidelijk. “We zijn dus geen particuliere bouwmarkt, zoals Gamma, ofschoon we daar wel uit voortgevloeid zijn. Het ontstaan van deze keten die inmiddels 46 vestigingen telt, is gestoeld op de behoefte om professionals te kunnen bedienen van kwaliteitsmaterialen én van een deskundig advies.”

 

Gratis extra service

 

“In de afgelopen vijftien jaar is het serviceniveau van Bouwmaat steeds hoger komen te liggen”, zegt de vestigingsmanager. “Regelmatig zijn er demodagen of vakavonden, gereedschap kan hier geslepen worden, hout wordt op maat gezaagd, bij grote orders mag men gratis een aanhanger lenen en ook hebben we een klaarzetservice. Dat houdt in dat we desgewenst telefonische bestellingen alvast klaarzetten, zodat de klant die, na betaling, alleen nog maar in hoeft te laden. Dat scheelt een hoop tijd. Bang om op een lege plek te pakken, hoeft men niet te zijn, want is het beoogde product toevallig op? Dan krijgt men een duurder alternatief voor de lagere prijs mee. Met deze voorraadgarantie hoeft niemand ons pand met lege handen te verlaten!”

 

Blauw bloed

 

“Wij denken altijd mee met de klant. Ook onderscheiden wij ons in onze persoonlijke benadering en betrokkenheid. Regelmatig gaan we bij projecten langs om te kijken of alles naar wens verloopt en of we nog advies kunnen geven. Een worstenbroodje mag dan uiteraard niet ontbreken”, glimlacht Arie. “Gevoelsmatig is het toch ook een beetje ons project. Gipsplaten en hout kun je overal kopen, maar mijn mensen, die stuk voor stuk zelf klusser zijn, begrijpen iedere stap van het bouwproces. Ik ben trots op mijn hechte, goed geoliede team, dat bijzonder loyaal is aan Bouwmaat en het concept dat het voor staat. Gekscherend zeggen we weleens dat we blauw bloed hebben”, grapt Arie, doelend op hun huiskleur.

 

Duurzaamheid

 

“Zoals wij investeren in het contact met onze klanten, investeert Bouwmaat andersom in haar medewerkers, want die krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen”, zegt Arie. “En dat proef je op de werkvloer. Daarom komen onze klanten hier zo graag terug. En we zijn dol op een uitdaging. Dus maken we met alle plezier een passende offerte die in de praktijk beter uitpakt dan die van andere aanbieders. Onze slogan ‘Alles voor slimmer bouwen’ is veelomvattend: naast goed advies en kwaliteitsmaterialen gaat het ook over veiligheid en toekomstgericht investeren, waarbij er vanzelfsprekend veel aandacht is voor duurzaamheid.”

 

Actioncam en superdrone

 

“Niets is ons te veel en wij gaan graag een stapje verder”, vat Arie hun werkwijze samen. “Ook als het om aanbiedingen gaat. Sowieso het hele jaar door en nog eens extra in week 40, want dan vieren we ons jubileum met een hapje en een drankje. En tijdens de bouwvakvakantie zijn we iedere dag geopend en kan er gespaard worden voor een actioncam of een superdrone met wifi. Zo willen wij onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat wij als partner in de bouw al 15 jaar genieten. Ken je ons nog niet en ben je nieuwsgierig? Kom dan langs en overtuig jezelf van ons verrassend aanbod, onze gedegen vakkennis en uitgebreide service. En de koffie staat altijd klaar!”

 

Bouwmaat Roosendaal, Hogerwerf 8-10, 4704 RV Roosendaal, 0165-584800, www.bouwmaat.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.