DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

BPG J&W Bouwpartners al meer dan 30 jaar in ontwikkeling

Wouwse Plantage – J&W Bouwpartners, dat ooit begon als een bescheiden bedrijf aan huis dat handelde in rundveeroosters en wand- en dakplaten voor de stallenbouw, is in drie decennia uitgegroeid tot een allround bouwmaterialenspecialist die kan bogen op een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Hun goede reputatie is de optelsom van een kundig advies, degelijke materialen, goede prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en een compleet aanbod, van fundering tot dak, voor zowel de agrarische sector, bouwprofessionals als particulieren.

De bijzonder sfeervolle ringoven waarin een indrukwekkende collectie bakstenen uit binnen- en buitenland geëtaleerd staat, herinnert nog aan de oude functie van het pand waarin J&W Bouwpartners gehuisvest is. “Het bedrijf van mijn vader, Wim, en zijn toenmalige compagnon groeide uit haar jasje. Ze kochten deze oude steenfabriek en het bijbehorende terrein waarop nog veel bouwmateriaal bleek te liggen en waarvoor veel interesse was. Geleidelijk kwam er een verschuiving in hun aanbod. En hoewel we nog steeds ook gespecialiseerd zijn in agrarische bouwmaterialen (waaronder Eternit Ecolor golfplaten en Recticel Powerline/Dupanel isolatie) en asbestsanering, bedienen we al geruime tijd de complete bouwmarkt”, legt de huidige eigenaar, Jan van Limpt, uit. “Of het nu gaat om een kleine klus of een grootschalig project, een bedrijfspand of een woonhuis, ruwbouw of afbouw.”

Productspecialisten

“Onze medewerkers hebben stuk voor stuk ‘bouwen’ in hun DNA. Kortom: zij weten waarover ze praten en denken mee en vooruit over elk aspect en iedere fase in de bouw. Bewust hebben we gekozen om te werken met productspecialisten, zodat onze klanten verzekerd zijn van een kundig en eerlijk advies dat gestoeld is op diepgaande kennis. Want sanitair is nou eenmaal een andere tak van sport dan bijvoorbeeld sierbestrating, lichtkoepels, isolatie  of garagedeuren. Gladde verkooppraatjes zal je bij ons niet horen. De behoefte van de klant staat voorop.  Daar luisteren we naar en komen dan met een effectieve oplossing. Iedere klant mag rekenen op onze volle aandacht, of die nou alleen maar een doosje schroefjes aanschaft of materialen bestelt om een groot complex neer te zetten. Zelf bouwen doen we niet, wel hebben we een gigantisch netwerk opgebouwd, variërend van bouw gerelateerde ZZP’ers tot grote aannemers. Belangeloos en op zorgvuldige wijze brengen wij opdrachtgevers in contact met deze bouwspecialisten, zodat zij een vruchtbare samenwerking aan kunnen gaan.”

Met het oog op de toekomst

“Hoewel we van oudsher een groothandel zijn, zijn wij ook de bouwpartner voor particulieren”, benadrukt Jan. “Zij zijn meer dan welkom om hier inspiratie op te doen of een keuze te maken uit de vele bouwmaterialen die zijzelf of hun aannemer vervolgens bij ons bestelt. Er is veel voor te zeggen om de (ver)bouw(ing) over te laten aan professionals, maar niet iedereen kan of wil dat. Dus ook voor deze groep staan wij met raad en daad klaar. Innovatief als we zijn, volgen we alle trends op de voet. Bezoekers aan onze bouwshop en binnen- en buitenshowrooms worden verrast door de keur aan mogelijkheden om van een huis een thuis te maken. Zo vind je bij ons bestrating die de tuin bij de leefruimtes in huis betrekt, prachtige vloeren, deuren en hang- en sluitwerk in allerlei stijlen (van klassiek tot industrieel en alles ertussenin), een schitterende tegelcollectie en ook op sanitair gebied hebben we het nieuwste van het nieuwste, zoals spoelrandloze wc’s en vrijstaande baden. Daarnaast zitten we bovenop de ontwikkelingen op het gebied van prefab-bouw en duurzaamheid, zodat we met z’n allen milieubewust, veilig en vooral comfortabel kunnen wonen, ook in de toekomst.”


BPG J&W Bouwpartners, Plantagebaan 227, 4725 AC Wouwse Plantage, 0165-379655,
www.bpg-jwbouwpartners.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.