DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Wereldmakelaar Kees Buijsen heeft Wouws accent

Wouw / Roosendaal – Makelaar Kees Buijsen, in Wouw e.o. bekend van de slogan ‘Buijsen voor al uw huizen’, heeft sinds dit jaar een nieuwe slogan: ‘Kees Buijsen en RE/MAX, wereldmakelaar met een Wouws accent’. 

Tien jaar werkt Kees Buijsen nu als zelfstandig register makelaar-taxateur onder de vlag (of eigenlijk luchtballon) van RE/MAX op het kantoor in Roosendaal. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld. Vandaag de dag ondersteunt RE/MAX wereldwijd ruim 130.000 zelfstandige makelaars in meer dan 100 landen. Dit maakt Kees letterlijk tot wereldmakelaar en ook figuurlijk mag hij zich zo noemen door de goede naam die hij in Wouw e.o. heeft weten op te bouwen. Kees: “Bij RE/MAX Woonwens Makelaars werken we niet pandgericht, maar klantgericht. Service, deskundigheid en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop.”

“Dat ik als zelfstandig makelaar begonnen ben, blijkt een goede beslissing te zijn geweest”, aldus Kees. “Dit ondanks de crisis die ongeveer gelijktijdig met mijn zelfstandige loopbaan begon. Dat was een tijd van veel aanbod en weinig vraag op de huizenmarkt.  Juist in die tijd is gebleken dat de makelaardij een vak is, waarvoor een gedegen opleiding en ervaring nodig zijn. En die heb ik. Volgend jaar vier ik het heugelijke feit dat ik dan 30 jaar non stop werkzaam ben in de makelaardij! Nu, tien jaar na de crisis, gaat het goed met de economie en is er zelfs sprake van een omgekeerde situatie op de huizenmarkt met veel vraag en weinig aanbod. Mijn werkwijze is dezelfde gebleven: de door mij te verkopen panden breng ik altijd flink onder de aandacht met een professionele presentatie op internet en Facebook en door middel van huisbezoeken.”  Om zijn naamsbekendheid te houden en te vergroten adverteert Kees in deze Krant, flyert hij veel en sponsort hij plaatselijke verenigingen.

De voormalige gemeente Wouw is het werkterrein van de wereldmakelaar. Kees: “De kwaliteit van wonen is goed in Wouw, vanwege de voorzieningen, de goede bereikbaarheid en de aantrekkelijke uitstraling. Het animo om een woning te kopen is nu groot. Redenen daarvoor zijn de historisch lage rentestand; de verlaging van de kosten koper naar 2 procent; dat de rente nog altijd aftrekbaar is als je de hypotheek aflost en ten slotte dat een huis huren door de schaarste stervensduur is!” Naast de verkoop, is Kees ook druk met de taxatie van woningen t.b.v. het (over)sluiten van hypotheken en i.v.m. boedelscheidingen en erfbelasting.

RE/MAX WoonWens Makelaars, Kees Buijsen, gecertificeerd registermakelaar taxateur, vastgoedcert gecertificeerd, Dunantstraat 2, 4701 GZ  Roosendaal, tel. 0165-520295 of 06-13672894, www.woonwensmakelaars.nl

Openingstijden kantoor: van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, op zaterdag en zondag op afspraak.

Daarbij is Kees Buijsen ook buiten kantoortijd en in het weekend bereikbaar.