DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De prachtigste keukens en badkamers koop je bij Schuurbiers

Wouw – Schuurbiers is al jarenlang een begrip in de regio. Deze specialist in keukens en badkamers dankt haar goede reputatie aan de hoge eisen die het team van Schuurbiers zichzelf iedere dag stelt. Onder het motto ‘je doet iets goed, of je doet het niet, wordt iedere opdracht, groot of klein, tot in de details vakkundig uitgevoerd.

Eigenaar Cees Schuurbiers is een man van weinig woorden. Hij doet wat hij belooft, zo simpel is het. Toch neemt hij de tijd om over zijn bedrijf te praten, want dat ligt hem duidelijk na aan zijn hart. “Ik ben de vierde generatie die dit familiebedrijf voortzet. In 1990 hebben we een compleet nieuw gebouw neergezet op de Donkenweg. Het liep zo goed dat we in de jaren daarna konden uitbreiden. Wat overigens niet alleen aan mij te danken is”, benadrukt de eigenaar. “Mijn vaste team heeft daar net zo hard voor gewerkt.”

Unieke keukens

Schuurbiers is dus een bedrijf dat nooit stilstaat en durft te investeren in de toekomst. Zo hebben ze zojuist hun keukenshowroom volledig vernieuwd. Wie nu het gebouw binnenkomt kan niet anders dan onder de indruk raken van de sfeervol opgestelde keukens. “We hebben een fijne samenwerking met Keller Keukens”, licht Cees Schuurbiers toe. “Hier staan unieke exemplaren die gemaakt zijn uit de prachtigste materialen die de verschillende stijlen, zoals industrieel, klassiek en modern, met elkaar laat harmoniëren.” Hij toont een keuken, die oogt en zelfs aanvoelt als een houten keuken maar die volledig van kunststof gemaakt blijkt te zijn.

Nieuwste snufjes

Met alle ontwikkelingen gaat Schuurbiers mee, zodat er de nieuwste technische snufjes te vinden zijn. “Met het home connect system kun je desgewenst op afstand een oven of een koffiezetapparaat bedienen. Of in de supermarkt via je mobiel in je koelkast kijken zodat je weet wat je moet kopen”, legt Cees uit. “Ook met het oog op duurzaamheid hebben we het nieuwste van het nieuwste, zoals waterzuinige kranen en onzichtbare en geluidloze afzuigkappen.” Ondanks hun vooruitstrevendheid zijn een aantal dingen bij Schuurbiers al die jaren hetzelfde gebleven: hun werkethos, de hoge kwaliteit die ze leveren, en de ongekend uitgebreide service die ze bieden.

Ontzorgen van A tot  Z

Want Schuurbiers is een totaalpartner. Wat hiermee wordt bedoeld? “Dat we klanten, die daar behoefte aan hebben, van A tot Z ontzorgen, van ontwerp tot aan de realisatie ervan”, antwoordt Cees. “Als de opdracht daarom vraagt, maken wij gratis een 3D visualisatie, zodat men van tevoren al een helder beeld krijgt hoe het totaalplaatje eruit komt te zien. Daarna maken wij een reële planning en houden ons daaraan. Bij de uitvoering zorgen wij dat alles gestroomlijnd verloopt en alle materialen vakkundig en door specialisten gemonteerd worden, of het nou om nieuwbouw, een verbouwing of renovatie gaat. En opruimen doen we ook nog!”

Vrijblijvend advies

Wil je bepaalde stappen in het (ver)bouwplan zelf uitvoeren, is dat ook geen enkel probleem. “We kunnen alles regelen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Maatwerk is er in vele vormen. Voor onderdelen en accessoires kan men hier ook terecht. Als lid van Baderie, de landelijk bekende specialist in badkamers, sanitair en wellness, zijn alle klanten verzekerd van uitstekende en comfortabele materialen met een kwaliteitskeurmerk. Verder hebben we een prachtige tegelcollectie. Wil je inspiratie opdoen, breng dan een bezoek aan onze showroom. Wil je verzekerd zijn van onze tijd en aandacht, is het slim om vooraf een afspraak te maken”, adviseert Cees. “Onder het genot van een kop koffie of thee, krijgt iedereen een vrijblijvend en eerlijk advies.”

Schuurbiers Techniek en afbouw, Donkenweg 23, 4724 SN Wouw, 0165-303834, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.schuurbiers.nl