DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Autoschade Gerritsma helpt u snel weer op weg

Roosendaal – Op autoschade, groot of klein, zit niemand te wachten. Hoe fijn is het dan te weten dat je auto perfect gerepareerd kan worden en dat alle rompslomp daaromheen ook nog eens voor je wordt afgehandeld. En dat is precies wat ze doen bij Autoschade Gerritsma die dit jaar alweer 35 jaar bestaat.

Wie zijn of haar auto toevertrouwt aan Autoschade Gerritsma is verzekerd van de allergrootste zorg, want alles in dit bedrijf ademt aandacht. Aandacht voor de klant en aandacht voor elke auto die binnengebracht wordt. “Wij nemen uitgebreid de tijd voor iedereen”, verzekert directeur eigenaar Marcel van Es. Als jonge knul al was hij gek op auto’s. En wat is er dan leuker om van je hobby je beroep te maken. Dus zorgde Marcel dat hij alle benodigde papieren behaalde om zich erkend autoschadehersteller te kunnen noemen. In 2007 ging hij bij Autoschade Gerritsma werken. Daar kwam hij als het ware thuis en drie jaar later nam hij zelfs de zaak over.

Traditioneel vakwerk en hightech specialisatie

“Er is in al die jaren best wel wat veranderd”, stipt Marcel aan. “Auto’s zijn tegenwoordig hightech apparaten op wielen. Alleen al de rijhulpsystemen vragen een expertise die ruimschoots in mijn monteursteam vertegenwoordigd is. Want uit een aanrijding bijvoorbeeld vloeit vaak technische schade voort. Ook daarover ontfermen we ons dus, naast de blikschade uiteraard. Tevens hebben de methodes waarmee autoschades worden hersteld een duidelijke ontwikkeling doorgemaakt. Een voorbeeld daarvan is de spotrepair. Dit betekent niets anders dan dat de schade aan de auto heel lokaal kan worden opgelost, zonder dat er complete delen van de auto moeten worden vervangen. Daaronder valt ook het kunststoflassen, zodat onder andere scheurtjes in bumpers volledig weggewerkt worden. Dat scheelt weer in de portemonnee én spaart bovendien het milieu.”

Gratis vervangend vervoer

“Iedereen die bij Autoschade Gerritsma zijn of haar auto laat herstellen, krijgt vier jaar Focwa-garantie. We werken samen met alle verzekeraars en dragen zorg voor de gehele administratieve afhandeling betreffende de schade. Dat scheelt een hoop gedoe”, zegt Marcel. Maar daarmee houdt hun service niet op. “Als er niet verder gereden kan worden met de auto, krijgt men gratis vervangend vervoer”, belooft de directeur. “Daarnaast hebben we een gratis haal- en brengservice. Alle merken zijn hier welkom, ook als het gaat om ruitschade, airco-onderhoud, koplampreparatie en bandenservice. Bovendien renoveren we met alle liefde en plezier oldtimers.”

Liefde voor het vak

Dat autoschade Gerritsma garant staat voor kwaliteit blijkt wel uit het feit dat zij door de importeurs van Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Hyundai, Mazda en Nissan zijn aangewezen als erkend autoschadeherstelbedrijf in deze regio. “Dat gebeurt niet zomaar, je moet dan aan heel wat strenge voorwaarden voldoen”, licht Marcel toe. Toch is hun hoge klantentevredenheidsscore niet alleen toe te schrijven aan de kwaliteit die geleverd wordt. “De betrokkenheid met onze klanten, de liefde voor het vak van ieder lid van mijn trouwe team, de collectieve ambitie om iedere auto weer perfect af te leveren, zorgen dat wij veel complimenten krijgen”, geeft Marcel na enig aandringen toe. Want in plaats van erover te praten, laten hij en zijn team liever hun handen wapperen. Zodat iedereen weer schadevrij de weg op kan.

Autoschade Gerritsma, Keulsveld 6, 4705 RS Roosendaal, 0165-533815, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.autoschadegerritsma.nl