DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

DWD druk | print | media b.v.: een kleurrijk familiebedrijf met lef

Wouw – Hoe vergroot je je zichtbaarheid in de huidige snelle economie? Die vraag houdt menig ondernemer bezig. DWD druk | print | media zorgt ervoor dat uw bedrijf een onuitwisbare indruk maakt. De ervaren vakmensen, ontzorgen u van A tot Z op het gebied van visuele communicatie en marktpositionering. Letterlijk en figuurlijk nemen zij alle druk bij u weg.

 

Binnen deze regio is DWD druk | print | media een zeer gewaardeerde samenwerkingspartner. Dat blijkt wel uit het feit dat zij vorig jaar de Small Business Award binnensleepten. En die win je niet zomaar, daar gaat een strenge screening aan vooraf. Het juryrapport liegt er niet om. Daarin wordt  DWD druk | print | media onder meer geprezen om haar hoge niveau van ondernemerschap, flexibiliteit, betrouwbaarheid en maatschappelijke betrokkenheid. En misschien nog wel het meest veelzeggende is dat de klanten de nominatie hebben geïnitieerd en niet de onderneming zelf. Kortom: de hoogste tijd om dit bijzondere familiebedrijf eens in de spotlights te zetten.

Van ontwerp tot eindproduct

Eigenaar Stefan Bartels groeide op te midden van drukpersen. “Mijn vader, Piet Bartels, richtte De Wouwse Drukkerij in 1970 op als offsetdrukkerij”, blikt hij kort terug. Na de middelbare school ben ik eigenlijk direct bij hem aan de slag gegaan. Een paar jaar later is er een vof opgericht samen met mijn ouders. “In 2010 nam ik officieel het stokje van hen over en mijn echtgenote, Mischa, staat mij vele jaren lang al terzijde met de bedrijfsvoering. Samen met onze bevlogen medewerkers vormen we een geolied team. We zijn dol op ons vak, innovatief en hoewel we erg ambitieus zijn, kiezen we bewust voor kleinschaligheid. Een klant is bij ons geen nummer, maar een waardevolle relatie die onze volledige aandacht krijgt, hoe groot of klein de order of opdrachtgever ook is. Alles draait bij ons om klanttevredenheid. Afspraak is afspraak. Van ontwerp tot eindproduct denken wij mee en we zijn voortdurend op zoek naar manieren om de veranderende markt te bedienen. In dat kader hebben we onlangs weer een mooie investering voor de toekomst gedaan.”

Voedselveilig drukken

Stefan doelt op de aanschaf van de nieuwe pers die nog sneller én voedselveilig drukt. “De inkt en andere gebruiksmaterialen, gebruikt om o.a. verpakkingsmaterialen te bedrukken, zijn allen gecertificeerd om in aanraking met voedsel te mogen komen. Denk aan taartdozen, koffiebekers, fruitschalen enzovoorts. Met die pers, die diktes aankan van bijna 1 millimeter, hebben we bovendien een grote stap voorwaarts gemaakt in de bedrukking van kartonnage. Drukwerk leveren we onder ISO norm, waarvoor we sinds enkele jaren gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat we een voorspelbaar en herhaalbaar drukwerkresultaat leveren. Deze manier van colourmanagement hebben we doorgevoerd naar alle productieprinters binnen het bedrijf”, vertelt Stefan trots.

Alles onder één dak
Gladde verkooppraatjes hoef je van Stefan en Mischa niet te verwachten. Ze doen wat ze beloven en hun adviezen zijn eerlijk, reëel en gestoeld op diepgaande kennis en jarenlange ervaring. Allemaal redenen waarom DWD druk | print | media zo’n grote clientèle heeft. Dat praktisch alles onder één dak kan worden afgewerkt, blijkt tevens een groot pluspunt. “Dat geldt voor alle vormen van visuele communicatie”, verduidelijkt Stefan. “Of het nu gaat om belettering van gevels of auto’s, om visitekaartjes, banners, spandoeken, gepersonaliseerde promotionele artikelen, textielbedrukking of mailingen. Al deze visuele communicatiemiddelen drukken het karakter uit van een bedrijf en zijn dus essentieel om je marktaandeel te behouden en te vergroten. Ook onze vlakbedprinter voorziet in een groeiende behoefte. Daarmee kun je de schitterendste decoratieve wand-, vloer- of plafondplaten bedrukken. Bovendien kunnen we een bijpassend akoestiek advies geven, want het ene materiaal absorbeert geluid nou eenmaal beter dan het andere. En met onze freestafel kunnen we elke gewenste vorm afleveren.”

Vuile handen
Het moge duidelijk zijn waarom DWD druk | print | media de Small Business Award gewonnen heeft. “Daar zijn we ook heel trots op”, geeft het ondernemerskoppel stralend te kennen. “Dat wij zoveel vertrouwen genieten van onze klanten geeft ons echt een boost.” Naast hun schoenen lopen, zullen deze harde werkers echter nooit doen. “Als de drukpers een keer gerepareerd moet worden, kruipt Stefan er nog gewoon zelf onder”, lacht Mischa. “Zelfs met zijn nette kleren aan...”

 

DWD druk | print | media b.v., Vroenhoutseweg 2-b, 4703 SJ  Roosendaal, 0165-570686, www.dwd-groep.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.