DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Margaret Verbraak & Zn uitvaartverzorging: Persoonlijke zorg bij het laatste afscheid...

Het verlies

Bij het verlies van een dierbare komt er bij u als nabestaande veel op u af. Daarom heeft u bij Margaret Verbraak & Zn Uitvaartverzorging uit Nispen altijd te maken met één uitvaartverzorger. Hij of zij is uw contactpersoon en verzorgt en begeleidt de uitvaart vanaf het begin tot het eind. Hierdoor staan wij in de dagen die aan de uitvaart voorafgaan, heel dicht bij u. Het draagt eraan bij dat het afscheid en de uitvaart op een persoonlijke manier plaatsvinden. Ieder detail, al is het nog zo klein, kan van grote betekenis zijn.

Rouwcentrum en opbaren aan huis

Wij hebben een eigen rouwcentrum in Nispen met een warme, huiselijke sfeer. Hier neemt u in alle rust afscheid van uw dierbare. Men ervaart onze ruimte als een ‘warme deken’. Ook opbaren thuis is vrijwel altijd mogelijk en een ander uitvaartcentrum mag natuurlijk ook.

Eigen beheer

We houden graag korte lijntjes en dat werkt ook het beste. We verzorgen het rouwdrukwerk in eigen beheer zodat we snel kunnen schakelen om de rouwkaart of een gedachtenisprentje naar uw persoonlijke wens te creëren. Ook beschikken we over een wagenpark voor het rouwvervoer en alle benodigdheden om bij mensen aan huis op te baren. Met onze eigen rouwauto kunnen we uw dierbare op de dag van de uitvaart waardig naar zijn of haar laatste rustplaats begeleiden. Door alle facetten van de uitvaart in eigen beheer te verzorgen, bieden wij een snelle en hoge service. De jarenlange ervaring draagt hier ook aan bij, Margaret is sinds het jaar 2000 werkzaam in de uitvaartzorg en ons bedrijf in Nispen bestaat nu ruim 16 jaar. Ons werkgebied betrekt geheel West-Brabant.

Sinds januari Margaret Verbraak & Zn Uitvaartverzorging

Michael, de oudste zoon van Margaret, gaat ons bedrijf voortzetten met Margaret aan de zijlijn. We zijn er trots op dat ons bedrijf inmiddels een familiebedrijf is geworden en dat de jarenlange inzet en opbouw wordt voortgezet door een nieuwe generatie om nog jarenlang voor nabestaanden klaar te kunnen staan.

Michael heeft zich intussen ontwikkeld tot uitvaartverzorger en heeft de kneepjes van het vak door de jaren heen van Margaret meegekregen. Ons beroep is wel te leren, maar het belangrijkste is dat je vanuit jezelf, vanuit je hart, klaar wilt staan voor nabestaanden en hen wilt ontzorgen. Bij uitvaartzorg hoort niet alleen het organiseren van de uitvaart, maar je bent voor de familie ook een vertrouwenspersoon en zorgt voor steun. Onze uitvaartverzorger Corina is met 14 jaar ervaring een grote aanwinst en een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.

Wij danken alle mensen die de afgelopen jaren zoveel vertrouwen in ons hebben gesteld en staan de komende jaren op de manier zoals u van ons gewend bent voor u klaar, dag en nacht.

 

Dag en nacht bereikbaar

Bergsebaan 104 - 4709 AR  Nispen

www.verbraak-uitvaart.nl

 0165-364566  (06-48533682)

Ook als u elders verzekerd bent.