DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Novy Heshof: veelzijdige winkel met karakter!

Oud Gastel – Bij Novy Heshof vind je alles om je leven gemakkelijker én leuker te maken: van huishoudelijke artikelen tot speelgoed, van woonaccessoires tot wenskaarten, van feest-, school- en kantoorartikelen tot boeken en van elektra tot de laatste trends en lifestyle producten. Het is tevens een PostNL Postkantoor, een sleutelservice en je kunt er terecht voor pasfoto’s en het kopen van kansspelen. Wat je ook zoekt, je kijkt je ogen uit in de sfeervolle winkel van ondernemerskoppel José en Bernard Heshof. 

“Mijn oma, Mientje Heshof-Dingenouts, opende deze winkel in 1935”, vertelt Bernard, een papieren zakje demonstrerend waar zij destijds artikelen in verpakte. Naast de huishoudelijke artikelen die Mientje verkocht, staat op de zak ook ‘galanterie’ te lezen, oftewel ‘artikelen van mode, smaak en sierlijke snuisterijen’.  Het typeert de rijke historie die het pand aan de Dorpsstraat huisvest. Nog steeds worden er huishoudelijke en cadeau artikelen verkocht en vind je er prachtige smaakvolle en betaalbare accessoires om van je huis een thuis te maken, maar Novy Heshof is nog zoveel meer…

Thuis in de regio

 

“Al is Bernard praktisch in de winkel opgegroeid en heb ik een commerciële achtergrond, alsnog hebben wij de afgelopen 22 jaar, sinds wij de zaak van Bernards ouders overnamen, veel geleerd”, blikt José openhartig terug. “Als ondernemers zijn we met de winkel meegegroeid. Wat nooit is veranderd, is de kwaliteit: die heeft altijd voorop gestaan bij ons. Doen wat je belooft, meedenken met de klant en weten wat je verkoopt. We willen dat onze klanten goed geïnformeerd en met het juiste artikel onze winkel verlaten. Uiteraard volgen we trends en spelen in op veranderende behoeften, maar wel blijven we trouw aan onze visie en de sterke basis waarop deze winkel en ons ondernemerschap is gestoeld. Dat wordt gewaardeerd, merken we. Naast de goede service die we bieden, roemen onze klanten ook de fijne sfeer. Qua assortiment zou onze winkel niet misstaan in de grote stad, maar wij horen hier thuis, in deze regio, waar persoonlijk contact er toedoet.”

Eerlijk duurt het langst

 

José en Bernard zijn zonder meer bevlogen ondernemers. Wat ze doen, doen ze goed. Dat blijkt ook uit de klantvriendelijke website die bovendien gevuld is met mooie foto’s waarop de verschillende productcategorieën staan uitgebeeld. De foto’s zijn stuk voor stuk gemaakt door José, die in haar schaarse vrije tijd graag op pad gaat met haar camera. “Ik hou van authenticiteit, van oprechtheid. Geen fotobewerking voor mij. Die echtheid wil ik ook vastleggen in de pasfoto’s die ik neem.” Tegelijkertijd is het de manier waarop José in haar werk staat: eerlijk en transparant. Ook Bernard heeft een tweede passie die parallellen vertoont met zijn ondernemerschap. “Ik ben fanatiek hardloper. Dat doe ik ook voor onze klanten, soms zo letterlijk dat ze me niet kunnen bijhouden in de winkel”, lacht Bernard. “Bovendien heb je als hardloper je twee benen nodig en twee loopschoenen, meer niet. De prestaties moeten uit jezelf komen. Geen praatjes, geen excuses, gewoon doen!”

Verrassend en zorgvuldig

 

Het assortiment van Novy Heshof is breed, verrassend en weerspiegelt de zorg waarmee José en Bernard hun keuzes bepalen. “We leven zelf bewust, sponsoren activiteiten die dat bevorderen en die aandacht voor gezondheid en duurzaamheid zie je tevens terug in onze winkel. We verkopen bijvoorbeeld pannen met PFOA-vrije anti-aanbaklaag waarmee je voorkomt dat je schadelijke stoffen binnenkrijgt”, verduidelijkt Bernard. “Daarnaast zetten we in op winkelgemak”, vult José aan. “Kinderen kunnen voor hun verjaardag een box komen vullen met cadeautjes, waaruit de genodigden kunnen kiezen. Dat scheelt nadenken, tijd en de jarige is er zeker blij mee. Ook handig: op onze website kun je bestelformulieren downloaden voor sinterklaascadeautjes. Die pakken wij mooi in en staan op het afgesproken moment klaar. Wie van Jan van Haasteren-puzzels houdt, graag Suske & Wiske leest of een favoriete schrijver heeft, zetten we desgewenst op een lijst en informeren we bij een nieuwe uitgave. Dat doen we graag, want als onze klanten blij zijn, zijn wij dat ook!”

 

Novy Heshof, Dorpsstraat 27, 4751 AH Oud Gastel, 0165-511258, www.novyheshof.nl info@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..