DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

TUI maakt van iedere reis een beleving!

Roosendaal/Bergen op Zoom – Onbezorgd op vakantie gaan doe je met TUI. Waarin de grote kracht schuilt van deze reisorganisatie, die zich de grootste van Europa mag noemen, vertellen Désirée en Natascha, beide verantwoordelijk voor de verkoop binnen deze regio. “Wij gooien over iedere reis een TUI-sausje...”

Wat Désirée en Natascha met dat sausje bedoelen, wordt al snel duidelijk. “Natuurlijk kun je je reis online boeken, stap je echter één van onze reisbureaus binnen, dan krijg je dezelfde reis voor hetzelfde geld maar met veel meer achtergrondinformatie, details en tips”, aldus Désirée en Natascha. “Vergaard doordat wijzelf of een collega dat gebied hebben bezocht, maar ook omdat we lokaal veel contacten hebben, zodat we kunnen inspringen op alle actualiteiten. TUI is een grote organisatie met eigen vliegtuigen, cruiseschepen en hotels. Al die faciliteiten, de kennis en ervaring die we in huis hebben maken ons erg flexibel. Tegelijkertijd staat TUI voor persoonlijke aandacht. Door de juiste vragen te stellen aan de klanten en goed te luisteren, kunnen we nóg meer voor hen betekenen en hun wensen doorvertalen naar een onvergetelijke reis.”

 

Live Happy

 

Opvallend is de bevlogen manier waarop Désirée en Natascha over TUI spreken, iets wat je eerder in kleinere organisaties verwacht. “Ondanks het grote aantal medewerkers, vormen we een hechte familie die ook echt voor elkaar klaarstaat. En voor onze reizigers uiteraard. Zo hebben collega’s van ons op eigen initiatief op Schiphol meegeholpen bij het inchecken van de bagage toen er ernstige vertragingen waren door personeelstekorten elders. We doen er alles aan om onze klanten op tijd te laten vliegen. Live Happy is onze slogan. Een reis moet ontspannen en soepel verlopen, van start tot einde. Die start begint eigenlijk al bij de voorbereidingen. En dus heeft TUI een app ontwikkeld om haar klanten te informeren en te adviseren. Stap voor stap begeleiden we je naar je reis toe, zodat je van A tot Z ontzorgd wordt. Dat is fijn, zeker nu er nog verschillende regels worden gehanteerd in verband met corona. En ook tijdens je reis is die app superhandig want je kunt ‘m gebruiken om snel en efficiënt activiteiten te boeken.”

Gratis service

 

“Ofschoon je op internet veel kunt vinden, bezoeken mensen nog steeds graag onze reisbureaus, al helemaal na de lockdowns”, ervaren Désirée en Natascha, die respectievelijk 25 en 11 jaar bij TUI werken. “Het persoonlijke contact blijkt toch erg belangrijk en het zien van een gezicht wekt vertrouwen. Op locatie maken we trouwens ook dankbaar gebruik van de nieuwste technologieën. Zowel in Roosendaal als in Bergen op Zoom is bijvoorbeeld een prachtig groot scherm aanwezig waarop we informatie en beelden kunnen tonen. Dit vergroot de beleving én de voorpret. Alle service die we verlenen is gratis, zoals het vastleggen van excursies of een huurauto. Overigens is het een misverstand dat we alleen TUI-reizen boeken. Met evenveel plezier, zorg en aandacht leggen we een reis vast van andere touroperators. En stap vooral ook bij ons binnen als je low-budget wilt of moet reizen. Met alle ins en outs die we je kunnen meegeven, voeg je een extra dimensie aan je reis toe.”  

TUI concepten

 

“TUI gaat voor duurzaamheid”, zijn Désirée en Natascha het met elkaar eens. “Dat geldt voor zowel de relatie met onze klanten, als voor het milieu. Daarom zetten we in op energiezuinig vliegen en nachttreinen. We blijven daarin continu ontwikkelen. Middels de TUI Care Foundation steunen we lokale natuurbeschermingsprogramma’s en de lokale bevolking door onder andere het creëren van opleidingsplekken en werkgelegenheid. De verantwoordelijkheid die TUI neemt als het gaat om duurzaamheid, zie je zelfs terug in de concepten die we ontwikkeld hebben voor onze reizigers. De TUI BLUE for All bijvoorbeeld staat in het teken van biologisch eten en een gezonde fysieke lifestyle. Vakantievieren doet ieder echter op zijn of haar eigen manier. De één wil juist even helemaal niets doen, terwijl de ander iedere dag een nieuw avontuur wil beleven. En waar de één gaat voor waterpret, trekt de ander het liefst het binnenland in. Maar wat je ook zoekt, TUI heeft het en nog zoveel meer. Dat is nou dat extra TUI-sausje…”

TUI Reisbureau

 

Roselaar 8b, 4701 BC Roosendaal, 0165-722900, www. www.tui.nl/reisbureaus/roosendaal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voetboog 3, 4611 ML Bergen op Zoom, 0164-237943, www.tui.nl/reisbureaus/bergen-op-zoom, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.