DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Van der Heijden bouwt aan de toekomst

De afgelopen jaren is er veel veranderd bij Van der Heijden Sierbestrating aan de Donkenweg 7 in Wouw. Sinds de overname van het (ruim 80 jaar bestaande) familiebedrijf van vader Ad van der Heijden en oom Gerrit van der Heijden in 2008 is directeur Arjan van der Heijden inmiddels de 4de generatie die in het bedrijf werkzaam is.

In de 7 jaar dat Arjan, samen met zijn vrouw Nicole, het bedrijf runt heeft Van der Heijden Sierbestrating een ware transformatie ondergaan.

Beleving en vakkundig advies

Consumenten zijn tegenwoordig goed geïnformeerd en op de hoogte van de laatste trends. Voorafgaande aan een bezoek raadplegen ze internet en lezen ze tuinmagazines en kijken tuinprogramma’s. Ze weten heel goed wat ze willen. Bij Van der Heijden spelen ze hier goed op in. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de beleving van de bezoeker en klant.

In de ruim 2500 m2 grote showtuin met showroom zijn duizenden producten te bezichtigen en toepassingen van producten te zien. Naast (sier)bestrating vindt men er o.a. tuinverlichting, gereedschap, kleding, schuttingen en andere tuinmaterialen. Behulpzame adviseurs staan dagelijks klaar om samen met de klant op zoek te gaan naar passende materialen voor hun tuin. Persoonlijke hulp en ontzorging!

Wouwse Tuinen
Sinds 2014 is op het terrein van Van der Heijden ook De Wouwse Tuinen gevestigd. Een uniek en innovatief concept, verzonnen en gefaciliteerd door Arjan van der Heijden zelf. Een 14-tal hoveniers en stratenmakers ontwierpen en creëerden 14 unieke en inspirerende tuinen. De tuinen zijn 6 dagen per week gratis te bezichtigen.

Driemaal per jaar zijn alle hoveniers te vinden in de Wouwse Tuinen tijdens speciale open dagen. Men kan dan bij ze terecht voor allerlei tuin gerelateerde vragen en adviezen.
Op
www.wouwsetuinen.nl is meer informatie te vinden over de deelnemende hoveniers en de tuinen.

Toekomst

Van der Heijden blijft de komende jaren verder bouwen aan haar toekomst. Zo wordt komend jaar geïnvesteerd in een betere parkeervoorziening voor bezoekers en klanten en een nieuwe entree. Daarnaast zullen de showtuin en de Wouwse Tuinen regelmatig opnieuw worden ingericht. Alles om de bezoekers en klanten te blijven verrassen en inspireren!

Van der Heijden Sierbestrating is gevestigd aan Donkenweg 7 in Wouw. Meer informatie is te vinden op www.vanderheijden-sierbestrating.nl