DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Een gezellige middag in Museum Tongerlohuys !

Zondag 5 juli om 14.30 uur

Saskia Beckeringh, auteur van het boek “IJzersterk”, verzorgt een speciale rondleiding door de expositie over de Wouwse kunstenaar  Kees Keijzer. Na afloop een optreden van Djezzie Klessik met een drankje en een hapje. Een klassiek geschoolde operazangeres en een jazz-zangeres. Wat gebeurt er als die twee een duo vormen? “Iets heel verrassends”, zegt Edith Nieremeijer, de ene helft van Djezzie Klessik. “Deze match vindt het publiek erg leuk en apart.” 

Djezzie Klessik bestaat naast Edith Nieremeijer uit Gerrie Jansen. Edith is de operazangeres, ze trad eerder op met grote namen als Marco Bakker, Joke de Kruijf en René van Kooten. Gerrie heeft de jazzy stem en speelde in verschillende theaters en musicals. In september bestaat Djezzie Klessik een jaar. Edith: “Maar we kennen elkaar al jaren. Dit is een concept waar we echt in geloven. We brengen jazz en klassieke muziek dichter bij elkaar.” Op 5 juli brengt het duo vooral easy listening nummers, zoals People, Halleluya, O mio babbino caro en Stay with me in the morning. “Verwacht geen zachte achtergrondmuziek, wij zijn wel twee heel aanwezige zangeressen”, waarschuwt Edith. “Optreden vinden we geweldig.” Voor wie alvast een voorproefje wil: de dames zijn onlangs de studio in gedoken, de filmpjes zijn op You Tube gezet.En voor wie geen genoeg van ze kan krijgen: op 27 juni geven ze in het Kadehuis een benefietconcert voor Mama is moe en op 23 augustus zingen ze bij Sieben Recreatie. 

Aanmelden

Voor deze middag dient u zich vooraf aan te melden.

De rondleiding start om 14.30 uur, de kosten bedragen € 6 per persoon. Aanmelden kan voor 2 juli via Anja Elst van Museum Tongerlohuys op het telefoonnummer 0165-579827 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie over het museum, de tentoonstelling over Kees Keijzer en de activiteiten kijkt u op www.tongerlohuys.nl of volg het museum op facebook of twitter. 

Museum Tongerlohuys

Molenstraat 2

4701 JS Roosendaal