DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Vuur in Nispen, Vuurfeest 21 november 2015

Een knapperig vuur, warme verhalen, gezellige buren en muziek. Dat zijn de ingrediënten voor het Vuurfeest dat op zaterdag 21 november wordt georganiseerd in Nispen. We vieren de Heerlijckheijd Nispen, het hebben van een openluchttheater én het in de race zijn bij de Brabantse Dorpen Derby. Verder maken we de winnaars bekend van onze verhalenwedstrijd.

U bent vanaf 16.30 uur welkom in het Openluchttheater van Nispen, te bereiken via de parkeerplaats achter de kerk, of over het turftuinpad vanaf het kerkplein.

Om 17 uur wordt het feest spectaculair geopend met een vuurspuwer, waarna als een lopend vuurtje de uitslag van de lokale verhalenwedstrijd bekend gemaakt. Dit wordt afgewisseld met een professioneel optreden van Verteltheater Donderelf; wat boeiend gaat zijn voor jong & oud.

De toegang is gratis. Het is mogelijk om onder een overkapping wat te eten en drinken.

DorpenDerby

Nispen is finalist in de Brabantse Dorpen Derby, een wedstrijd van de provincie (om de leefbaarheid in de dorpen te vergroten en vrijwilligersprojecten te stimuleren) waarmee dit jaar het beste cultuurproject van Brabant kans maakt op extra subsidie. Omroep Brabant maakt tijdens het Vuurfeest de laatste opnames voor de uitzendingen over de Dorpen Derby.

Bent u er ook bij?

Voor meer informatie; http://www.Openluchttheater-Nispen.nl

Of kijk op https://www.facebook.com/DeHeerlijckheijdNispen/