DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant regio Wouw 15 december 2016 (737) De Krant regio Wouw 15 december 2016 (737)

Zondag 8 januari stiltewandeling bij Volksabdij

De Flor van Putte Stichting organiseert ook in 2017 elke eerste zondag van de maand een stiltewandeling. Dit is met uitzondering van feestdagen, dus  neemt begeleider Kees Zwinkels de deelnemers deze keer op zondag 8 januari mee vanaf de Volksabdij in Ossendrecht. Het thema van de stiltewandeling is: ‘We moeten onze beperkingen leren kennen. We zijn allemaal iets, maar niemand van ons is alles.’  Na de wandeling van ongeveer een uur in de winterse bossen is er gelegenheid om na te praten met een kop koffie of thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname aan de wandelingen is gratis. Koffie en thee zijn voor eigen rekening. Belangstellenden kunnen zich deze zondag rond 10.00 uur melden bij de receptie van de Volksabdij in het restaurantgebouw “De Blauwe Pauw”, O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht.  

Lees meer...

Dutch Mega Party begint in het nieuwe jaar op volle toeren.

KRUISLAND – Het zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Rond de eerste zaterdag van het nieuwe jaar  start het jaarlijks terugkerend muziekfestijn Dutch Mega Party.  Deze “New Years editie”, welke gehouden wordt op 7 januari in De Commerce aan de Markt 5  te Kruisland, staat weer bol van de artiesten en live optredens. Grad Damen, Manfred Jongenelis e.v.a. Deze eerste editie vindt plaats met topartiesten van voornamelijk Brabantse bodem. Wat denken van Grad Damen, Manfred Jongenelis en José Sep. Zij zullen stralen op het grote podium in Kruisland. Regionale toppers als Mike Davids, Roger van Meer en Alex Krijnen zullen het avondvullend programma compleet maken welke om 20.00 uur begint. Kaarten nu in voorverkoop! De tickets a 10 euro per stuk, zijn vanaf nu in de voorverkoop te verkrijgen bij De Commerce Kruisland, via Facebook of via Mike Davids Tel. 06-17363478. Leeftijd vanaf 18 jaar.      

Lees meer...

OPTREDEN ED & THE GATORS IN ROOSENDAAL

Op zondagmiddag 8 januari vindt in bluescafé Kerkzicht aan het Tongerloplein 4 te Roosendaal een optreden plaats van Ed & the Gators.  Het optreden van deze Belgische band begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Ed and the Gators is een swingende bluesband die het publiek meeneemt door de geschiedenis van the blues. Frontman Eddy Desmul stond op het podium als gastmuzikant van Amerikaanse artiesten Joan Baby en Josh Harp en toerde met reeds twee maal in de States. Zijn krachtige stem doet denken aan de Texaanse bluesman Guy Forsyth en bovendien speelt hij ook uitstekend bluesharp en slidegitaar. Zijn medemuzikanten worden regelmatig gevraagd als begeleidingsband van oa. Ian Parker en toerden eerder met oa. Carey Bell, Louisiana Red, Hook Herrera en Sista Monica. Het repertoire van Ed & the Gators bevat rauwe Chicago blues,  swingende West-Coast  en New-Orleans songs.  Dit geheel wordt bovendien afgewisseld met een stevige Texaanse shuffle of wat

Lees meer...

Bingo

De KBO Steenbergen houdt op maandag 9 januari een bingomiddag in ’t Cromwiel, waar alle bingoliefhebbers ( ook niet leden) vanaf 13.00 uur van harte welkom zijn om mee te spelen. De bingo draait vanaf 13.30 en prijzen worden in contant geld uitgekeerd. Het einde zal rond 16.15 vallen.  

Lees meer...

Nieuwjaarsborrel Parkinson Café West-Brabant donderdag 5 januari 2017

Nieuwjaarsborrel Op donderdag 5 januari 2017 organiseert het Parkinson Café West-Brabant haar 1e bijeenkomst in het nieuwe jaar. Zij wil samen met patiënten, mantelzorgers en andere belangstellenden het nieuwe kalenderjaar 2017 op een feestelijke wijze beginnen. Voor deze middag staat er geen speciaal onderwerp op het programma. Onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers kunnen jullie weer in een ontspannen sfeer eigen ervaringen uitwisselen. De muzikale omlijsting zal dit keer worden verzorgd door het koor “Van Lieverlee” uit Bergen op Zoom.   Waar en wanneer?   Het Parkinson Café West-Brabant wordt elke eerste donderdag van de maand gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 te Heerle. De Schalm is gevestigd in de Gertrudiskerk, de ingang bevindt zich aan de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 tot 16.00 uur. In de omgeving kunt u gratis parkeren.   Contact   Wilt u

Lees meer...

DE KRANT REGIO WOUW 15 DECEMBER 2016 (737)