DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Beren Roosendaal viert haar 5 jarig bestaan

Restaurant De Beren Roosendaal bestaat 5 jaar en dat mag gevierd worden! Ons 5 jarig bestaan willen we niet zomaar voorbij laten gaan en daarom gaan we dit vieren samen met onze gasten.

De maand oktober zal in het teken staan van deze feestelijke gebeurtenis. Op 1 oktober zullen er huis aan huis folders met kortingscoupons worden verspreid en tegen inlevering van de coupons kan men genieten van onder andere een gratis kindermenu, een tweede dessert gratis en onze overheerlijke saté voor maar 9,95 euro.  

Het restaurant is sinds 2012 te vinden aan industrieterrein Borchwerf II, rijksweg A17 afslag 21. Al vijf jaar geniet men hier van een uitgebreide lunch, gezellige borrel en de lekkerste gerechten van de grill. Binnenkort wordt het restaurant verbouwd en voorzien van een heel nieuw interieur. Er komt bijvoorbeeld een nieuwe robuuste bar en sfeervolle zitjes, wat het restaurant nóg gezelliger zal maken! Niet alleen de uitstraling zal veranderen, maar ook de menukaart zal aangepast worden. Naast de klassiekers als spareribs en saté kunnen gasten kiezen voor een mooie entrecote, lamsrack, tournedos en staan er verschillende burgers op het menu. Het restaurant is elke dag vanaf 11.00 uur geopend.