DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 21 april 2011 (663) De Krant Wouw 21 april 2011 (663)

Wie wint de Ster van Wouw

Aan alle ondernemers in de voormalige gemeente Wouw Zaterdag 4 juni a.s. zal tijdens een fantastische feestavond de beste ondernemer van de voormalige gemeente Wouw van het jaar 2010/2011 worden gekozen. Tijdens deze feestavond zullen de genomineerde bedrijven in de gelegenheid worden gesteld om tijdens een presentatie zoveel mogelijk stemmen voor hun benoeming binnen te halen.

Lees meer...

M. van Overveld wint hoofdprijs Paasactie

Door de grote hoeveelheid ingeleverde spaarkaarten is ook deze Paasactie weer een groot succes gebleken. Afgelopen vrijdag zijn door Notaris Tummers de prijswinnaars getrokken en kunnen we de volgende mensen feliciteren: De hoofdprijs van de paasactie is gewonnen door M. van Overveld uit de Molensingel in Wouw. zij mocht de reischeque van House of Travel in ontvangst nemen.

Lees meer...

Nieuw adres voor de Muurbloem Plant en Kado

Vanaf 20 april is de Kloosterstraat nr. 2a het nieuwe adres van De Muurbloem Plant en Kado. “Na 6 jaar op het Pastoor Woltersplein, is het tijd voor verandering”, vertelt eigenaresse Miriam.

Lees meer...

Bingo Zonnebloem

Op vrijdag 29 april organiseren de afdelingen van de Zonnebloem Heerle-Moerstraten en Wouw-Wouwse Plantage een Grote Bingo

Lees meer...

UVV Wouw zoekt vrijwilligers

De UVV-afdeling Wouw had eind vorig jaar nog 74 vrijwilligers die in vele projecten werkzaam waren. Het bestuur maakt zich echter zorgen over de toekomst, want vooral in Leonardushof zijn mensen nodig om de spelactiviteiten te begeleiden.

Lees meer...

EDITIE: 21 APRIL 2011 (663)