DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

MOEILIJKE PERIODE VOOR T.C.S.

Pas gepromoveerd naar de derde klasse en tot heden nog zonder winst zit T.C.S. toch wat in de problemen.  Weliswaar zijn ze niet erg groot, maar het zal duidelijk zijn dat men momenteel wel uitkijkt naar een overwinning. Afgelopen weekend had het de eerste kunnen zijn, maar door ziekte kon men niet voltallig achter de blauwe tafel aantreden. Ronald Minkman zorgde ervoor dat de kansen op behoud nog intact bleven door drie sets op zijn naam te schrijven. Samen met Jurgen Broeren werd nog een vierde punt gescoord in het dubbelspel. In Tilburg wist koploper Irene 4 zo toch een 6-4 zege te behalen en haalde  zo de derde zege in successie binnen.

 

T.C.S. 2 moest twee keer aantreden. Thuis tegen Smash’70 3 keek men al snel tegen een 0-4 achterstand aan. Daarna zetten beide partijen om de beurt een set in winst om en bleef de schade tot 7-3 beperkt. Paul Kil wist eindelijk weer eens twee punten uit het vuur te slepen.

 

In de ontmoeting tegen Markiezaat 5 herhaalde hij die prestatie. Zijn twee teamgenoten steunden hem nu beter, wonnen elk ook een set en daardoor werd het verlies tot 6-4 beperkt. Allen voor T.C.S. 3 brak de zon door. Men startte sterk en de dames wisten halverwege de wedstrijd in feite de beslissing al te forceren. Ze kwamen 1-4 voor en stonden in de tweede helft nog maar twee sets af. Sandra Adriaansen had de hoofdrol en won alle drie haar wedstrijden.

 

 

 

Programma

 

In verband met de Nederlandse kampioenschappen zijn alle teams komend weekend vrij. Het thuiswedstrijden in ’t Cromwiel, aanvang 20.00 uur,  voor vrijdag 9 maart zijn:

 

T.C.S.  1           - TIOS’51  6

 

T.C.S.  2           - Belcrum 13

 

T.C.S.  3           is vrij.