DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Workshops ‘Intuïtief Beeldhouwen’ nu in Hoogerheide

Kunstenares Jeanny Ritzen is verhuisd. Vanaf nu worden de workshops ‘Intuïtief beeldhouwen’ dan ook gegeven op haar nieuwe locatie aan de Hugo de Grootstraat 20 in Hoogerheide. Kleiner, subtieler, met een wijds uitzicht en met dezelfde inspirerende sfeer. Er is hier een fijn verwarmd atelier en met mooi weer kan er buiten worden gewerkt. Vanaf het einde van deze maand beginnen ook weer de avondworkshops.

 

Deelnemen aan de workshops kan op woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur en woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Vanaf 27 maart komt hierbij de dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. De zondagmorgen komt te vervallen, maar blijft bespreekbaar voor groepen, net als eventueel een andere dag of avond.

 

Intuïtief Beeldhouwen is voor iedereen geschikt. Jeanny vertelt hierover: “Dit is beeldhouwen vanuit je eigen verbeeldingskracht in plaats van het werken vanuit een vooropgezet plan. Iedereen is op eigen wijze voor zichzelf bezig. De een verwerkt hierbij emotionele zaken, de ander richt zich meer op techniek en vormgeving.“  Naast het gebruik van vijlen en beitels kan veilig worden geëxperimenteerd met handzame en/of krachtige machines. Kom gerust eens kennis maken.

 

Meer informatie vindt u op de website www.jeannyritzen.com  

 

Kunst, Budo en Bewustzijn, Hugo de Grootstraat 20, 4631 GJ Hoogerheide, tel. 06-55 86 60 27, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.