DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Workshop ‘Enneagram en kernverlangens’ in de Volksabdij

Zondag 18 maart organiseert de Flor van Putte stichting een workshop ‘Enneagram en kernverlangens’ in de Volksabdij te Ossendrecht. Deze wordt verzorgd door Caroline Haenen en start om 14:00 uur.

 

“Wie ben jij werkelijk achter jouw gekleurde bril? Onderzoek en herken jezelf met behulp van het enneagram” In deze workshop zal Caroline Haenen uitleg geven over de mogelijkheden en methodes om met behulp van het Enneagram tot de eigen kern door te dringen. Hierbij zullen demonstraties worden gegeven, zodat de deelnemers dit zelf kunnen ervaren. Uitleg wordt gegeven over het hoe en wat van het enneatype en handvatten worden aangereikt om hiermee de balans te vinden. Meer inhoudelijke informatie is te vinden op onze website.

 

Vooraf aanmelden kan bij de receptie van De Volksabdij 0164-672546 of via de website www.florvanputtestichting.nl en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht

 

Zondag 18 maart 14:00 uur in zaal de Meerkoet bij de Volksabdij te Ossendrecht.

 

Deelname 6 euro inclusief koffie en thee