DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Personeelsvereniging van Egeraat Transport op zoek naar oud werknemers

Het transportbedrijf van Egeraat Transport ging medio 2006 ter ziele. Zulks tot verdriet van alle betrokkenen. Het transportbedrijf had een intiem karakter van “ons kent ons”. Vaak gingen broers, schoonbroers of zonen ook bij dit gezellige bedrijf werken. Dat resulteerde ook in een erg actieve personeelsvereniging die op zijn hoogtijdagen wel ruim honderd leden kende. Er werd veel georganiseerd, mede ook omdat de directeur Walter van Egeraat het erg belangrijk vond dat de onderlinge band hecht bleef. Met ritten die tot steeds verder reikten, liepen ook de tijden op dat de chauffeurs weg waren van het thuisfront. Daarom was de PV een belangrijke factor in het leven van het bedrijf.

 

Na de teloorgang van het Bergse transportbedrijf, zwierven de leden overal uit en verloor men elkaar uit het oog.

 

 

 

Drie voormalig bestuursleden van de PV willen daar verandering in aanbrengen. Ze vinden het duidelijk zonde dat die hechte band verwaterd is. ‘We komen nog wel eens iemand tegen via facebook en dan klinkt altijd de opmerking “We motte elkaar nog ’s zien!” Daarom ook hebben we de knoop doorgehakt. We gaan een reünie organiseren.’

 

 

 

Op zaterdag 20 oktober wordt er een reünie gehouden voor oud personeel van het voormalig bedrijf WvEgeraat Transport. Het zal plaatsvinden in Bergen op Zoom en ook de familie van Egeraat zelf zal worden uitgenodigd. Er zal op facebook ook een speciale evenementenpagina worden aangemaakt. Daar zal ook alle laatste info te zien zijn.

 

 

 

Datum                  Zaterdag 20 oktober

 

Vanaf                   14:30 uur

 

Locatie                 Café De Saeck

 

                               Korte Bosstraat 1

 

                               4611MA Bergen op Zoom

 

 

 

Oproep:

 

Wie heeft er bij van Egeraat gewerkt, of was lid van de personeelsvereniging? Meldt je dan aan bij onderstaande informatieadres.

 

Wie heeft er oude foto’s van zijn / haar periode dat ze bij Van Egeraat Transport werkzaam waren. Dit kunnen beelden van het werk zijn, maar ook van een van de uitstapjes via de personeelsvereniging. Gelieve deze digitaal aan te leveren bij Jan van Egeraat, ook met vragen kun je bij hem terecht via:

 

 

 

Jan van Egeraat - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.               
Kloosterstraat 69, 4611 MB - Bergen op zoom