DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Workshop in Volksabdij

Vind je eigen antwoord met de workshop visiebord maken

 

Zondag 16 september organiseert de Flor van Putte Stichting weer een workshop in de Volksabdij te Ossendrecht. Onder leiding van Bjorna Ter Meer gaan de deelnemers in stilte op zoek naar hun eigen antwoord door het maken van een visiebord. De middag start om 14.00 uur.

 

Bjorna Ter Meer: “Alles in het leven is constant in beweging en onderweg kom je afslagen en kruisingen tegen. De weg kwijt zijn, of niet weten welke afslag je mag nemen, gaat gepaard met onrust, onzekerheid en angst. De antwoorden zoeken we vaak buiten onszelf in plaats van in de stilte in onszelf. Tijdens de workshop 'Vind je eigen antwoord' gaan we in stilte met jouw eigen vraag op zoek naar de antwoorden in jezelf door middel van het maken van een 'visiebord'. Even pas op de plaats maken en afstand creëren van de waan van alledag. Niet tien ballen tegelijk in de lucht houden, maar gewoon 'zijn in het moment' en jezelf laten verbazen door jouw eigen innerlijke wijsheid.”

 

Bjorna Ter Meer is al meer dan 15 jaar bezig met haar eigen persoonlijke ontwikkeling. Leren grenzen aangeven, nee zeggen en loslaten van dingen die niet meer in je leven passen zorgen ervoor dat je steeds dichterbij je ware zelf komt. “Ongeveer 15 jaar geleden kwam ik op een punt in mijn leven dat ik dacht wie ben ik eigenlijk, wat vind ik eigenlijk leuk?”

 

Via persoonlijke assertiviteitstraining, outplacement traject, yoga, mediatietraining enzovoort kwam Ter Meer steeds dichterbij de persoon die ze werkelijk is en wil zijn. Momenteel is ze zo ver dat ‘leven in het nu’ en ‘go with the flow’ haar leidraad in het leven zijn. “Ik geniet nu zo veel meer van ‘het leven’, mijn gezin en de rust die ik in mezelf heb gevonden, dat ik dit ook graag wil overbrengen aan mensen die op zoek zijn. Met een rugzak vol eigen ervaringen en professionele tools begeleid ik mensen op hun ontwikkelpad.“

 

Deelnemen aan de workshop bedraagt € 6,- en is inclusief koffie, thee en materiaal. Graag vooraf aanmelden, dit kan telefonisch en per mail.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  www.florvanputtestichting.nl De Volksabdij O.L.V. Ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht, 0164-672546 (receptie)