DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

MOOIE WINST T.C.S.

De  eerste wedstrijd van de najaarscompetitie is T.C.S. goed van start gegaan. Beide broers, Ronald en John Minkman, zorgden voor een mooi resultaat en bleven ongeslagen. Toch ging dat niet zonder moeite, bijna elke set liepen ze tegen het verlies van een game aan.  Daarna waren ze weer scherp en kwamen nog maar amper in gevaar. Door samen het dubbel te winnen werden zeven sets gewonnen. Erik van der Wegen slaagde er niet in om een set op zijn naam te brengen. Hij profiteerde enkele keren goed van wat zwakker spel bij de tegenstander en snoepte hen regelmatig een game af. De 7-3 winst op ODT 4 was dan ook het maximaal haalbare.

 

Bij T.C.S. 2 maakte Mark van Waterschoot een uitstekend debuut. Hij volgde het voorbeeld van de broers Minkman en stond slechts mondjesmaat de tegenstander een game. Daar bleef het bij en zodoende scoorde hij bij zijn eerste optreden drie keer. Zeer overtuigend was ook de winst in het dubbelspel samen met Marco Buijsen. Die sleepte in zijn laatste enkelspel ook nog een zege uit het vuur. Paul Kil bleek hopeloos uit vorm en zorgde alleen in zijn laatste partij voor vuurwerk. Net te weinig want met 11-13 in de vijfde game haalde zijn tegenstander het punt binnen. Met 5-5 tegen Tanaka 6 waren de T.C.S.-ers echter toch tevreden. De sterkste start kwam op naam van T.C.S. 3. De dames deden het tegen Belcrum 14 opvallend goed. Slechts één keer hadden ze een vijfde game nodig . Toch was het spannender dan men van een 10-0 zege zou denken. Naast de vijfgamer vroegen nog  vijf sets om een vierde game. De tien behaalde punten maken hen in elk geval al direct lijstaanvoerder.

 

 

 

Programma

 

Komend weekend vertrekt T.C.S. 1 naar Etten-Leur en bindt de strijd aan met Tanaka 3. Ook dit team heeft haar eerste wedstrijd met 7-3 gewonnen en de uitslag zal dus belangrijk worden voor de stand.

 

Het programma voor vrijdag 14 september luidt: :

 

Tanaka  3        - T.C.S.  1

 

ODT KU  9       - T.C.S.  2

 

Tanaka  7        - T.C.S.  3