DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

OPNIEUW WINST VOOR T.C.S.

En (ook) opnieuw speelden de broers Minkman in de strijd tegen Tanaka 3 een hoofdrol. Wel kostte het de afgelopen week meer moeite, want verschillende keren moesten ze een game uit handen geven. John beperkte het verlies in totaal tot één game over drie sets. Broer Ronald moest elke set hard vechten voor winst, maar slaagde daar toch elke keer in. Peter Bogers had de eerste set pech, in vijf games moest hij die uit handen geven. De beslissende vijfde game ging met 11-8 verloren. Maar met de eindstand 3-7 waren de T.C.S.-spelers dik tevreden.

 

Na het gelijke spel van vorige week draaide T.C.S. 2 deze keer duidelijk wat sterker. Sterke man Mark van waterschoot had het alleen in de eerste set moeilijk, de beslissende vijfde game eindigde met 4-11 duidelijk in zijn voordeel. De rest van de wedstrijd bleef hij ongeslagen. Paul Kil was beter in vorm dan een week eerder, hij bracht  twee sets op zijn naam. Theo van Meer zorgde halverwege de wedstrijd voor het beslissende punt Met 4-6 werd ODT K.U. 9 verslagen. Bij al dit geweld bleef T.C.S. 3 niets achter. Toos Koenraadt had haar eerste set nog wat problem, in de vijfde game greep ze toch de zege. Evenals Miranda Bogers bleef ze zodoende de hele wedstrijd zonder verliespunt. Jolanda Koenraadt liep in de openingswedstrijd in de vijfde tegen een 14-12 verlies aan. In haar laatste set wist ze echter een duidelijke zege te behalen. Na de 10- zege voegden de dames er nu een 2-8 overwinning aan toe.

 

 

 

Programma

 

Komend weekend spelen twee T.C.S.-teams weer thuis. Dan krijgt het eerste team naaste concurrent Belcrum 9 (Breda) op visite en dat zal een zware opgave worden. Het verschil bedraagt slechts twee punten en er staanin totaal  tien punten op het spel

 

Op vrijdag 21 september wordt om 20.00 uur in ’t Cromwiel begonnen:

 

T.C.S.  1           - Belcrum  9

 

T.C.S.  2           - TCO’78  3

 

T.C.S.  3 is vrij