DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

OUDERENMIDDAG MET ‘IN VUUR EN VLAM’

Traditiegetrouw organiseert de KBO afd. Steenbergen, nog voor de herfst begint, een zeer aantrekkelijke middag voor alle ouderen uit Steenbergen. Zowel leden als niet leden hebben dan toegang. Dit jaar is men er in geslaagd om het Halsterse brandweerkoor Ín Vuur en Vlam’ naar ’t Cromwiel te halen.

 

Veel ouderen kennen dit koor al, het treedt op diverse plaatsen in de regio op. Het koor is vijftien jaar geleden ontstaan uit de vrijwillige brandweer. Ze spelen vrolijke oude en nieuwe Nederlandse liedjes. Het koor telt bijna twintig leden en beschikt daarnaast over een accordeonspeler. Dat het goed aansloeg blijkt wel uit het feit dat verschillende leden uit het ‘verre’ Bergen op Zoom komen. En ze slagen er steeds in om hun publiek een prettige middag te bezorgen.

 

Leden van de KBO afd. Steenbergen hebben vrij toegang. Niet-leden betalen € 2,-, maar ook zij krijgen bij aanvang een kop koffie of thee aangeboden.

 

Deze middag wordt gehouden op maandag 1 oktober, aanvang 13.30 uur. In de toneelzaal van ’t Cromwiel zal ‘In Vuur en Vlam’, dan  optreden. De zaal gaat om 13.00 uur open.