DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

WINST VOOR ALLE T.C.S.-TEAMS

De laatste weken hebben alle teams van T.C.S.  kennelijk hun vorm gevonden. Dat resulteerde deze week zelfs in een zege voor alle drie de teams. Dat had ook prima (voorlopige) standen tot gevolg, twee koplopers en een team met slechts één punt achterstand. Het eerste team boekte het beste resultaat, geen wonder trouwens want het Tilburgse TIOS’51 draagt de rode lantaarn. Zij kwamen pas in de tweede helft van de wedstrijd tot scoren en keken toen al tegen een 0-6 achterstand aan. Dat betekende ook dat Peter Bogers in zijn tweede optreden de eerste zege op zijn naam schreef. De broers Ronald en John Minkman bleven ongeslagen. Maar voor laatstgenoemde werd zijn laatste set nog even spannend; pas in de vijfde game zorgde hij met 4-11 voor een punt. Met 2-8 werd het team koploper, het telt nu vier punten voorsprong op ODT K.U.

 

Ook het reserveteam speelde een verrassend goede wedstrijd tegen koploper Witac’89 2. Het werd een mooie 3-7 overwinning, al was Vrouwe Fortuna in één set wel duidelijk op de hand van T.C.S.  Mark van Waterschoot gaf geen enkele set uit handen. Het dubbelspel was achteraf beslissend, samen met Paul Kil zette hij die ook om in winst. Dat kostte de nodige zweetdruppels want in de vijfde game werd nipt met 8-11 gezegevierd. Aan het slot van de wedstrijd deed Theo van Meer dat bijna identiek nog even over. De tafel ernaast kwam   T.C.S.  3 tegen Witac’89 3 tot eenzelfde eindstand: 3-7. Hier startte de dames echter wat zwakker, keken zelfs even tegen een 2-1 achterstand aan. Die werd door vijf keer winst op rij omgezet in 2-6. Sandra Adriaansen bleef zonder verlies en wist, samen met Miranda Bogers, ook het dubbelspel te winnen. Elza van Geel zorgde voor het zevende punt. Ook dit team heeft nu een voorsprong van vier punten op de naaste achtervolger.   

 

 

 

Programma:

 

Op  vrijdag 4 oktober spelen de teams van T.C.S. thuis; aanvang 20.00 uur in ’t Cromwiel.

 

T.C.S.  1 krijgt daarbij Tanaka 3, nummer drie op de ranglijst, op visite. Dat wordt een zware opgave, zeker omdat het team niet in zijn sterkste opstelling achter de blauwe tafel kan verschijnen. Het volledige programma:

 

T.C.S.  1           - Pin Pongers 1

 

T.C.S.  2           - Back hands  8

 

T.C.S.  3           - Vice-Versa’51  7