DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Bergs Cultuur Festival

 

Bij deze nodigen wij jullie van harte uit op de tweede editie van het Bergs Cultuur Festival.

 

Het belooft een belevingsvolle middag te worden, waar iedereen wel iets van zijn of haar gading vindt. Wat dacht je van schrijvers van allerlei genres, zoals Science Fiction, Fantasy, thrillers, gedichten, romans en zelfs een striptekenaar. Deze laatste vormt direct een brug naar de aanwezige kunstenaars. Beeldend kunstenaars, kunstschilders en fotografen zullen ieders fantasie prikkelen als ze naar deze prachtige kunstwerken kijken.

 

 

 

Natuurlijk vormen dans en muziek een belangrijk onderdeel van ons festival. Niet alleen brengt Volkan Tasdan zijn eigen dansteam mee, maar tevens zal hij een uiteenzetting over de hip hop cultuur houden. Jong en oud zullen hiervan beslist genieten.

 

Met Windkracht 4 bieden we vervolgens de vocale kracht die ons festival nodig heeft. Maar om de veelzijdigheid van de muziek als kunstuiting te tonen, zijn we ook blij dat met Babiz Çunat we jullie mee kunnen voeren op de klanken van echte Balkan muziek. Kees Nuijten & Friends zullen ook een muzikale bijdrage leveren.

 

 

 

Schrijven is makkelijk, laagdrempelig en steeds populairder nu steeds meer mensen zich hier aan wagen. Echter, schrijven is een metier vol met valkuilen en alleen de volharding van een gepassioneerd persoon leidt tot een resultaat als boek of bundel. We hebben sprekers die alles weten over het uitgave traject zoals Boekenindustrie, over wat er na de presentatie van je boek te wachten staat, zoals Sonn Franken. Daarnaast zal Raimke ons meenemen in een relaas over geanimeerd vertellen.

 

 

 

Een bijzonder moment op dit Bergs Cultuur Festival; Henk Witjes zal zijn nieuwste roman presenteren: "Tomeloze verwarring". Het zal een bijzonder moment worden.

 

Daarnaast zal Boekenindustrie ook het nieuwste boek van Ilonka de Rooij tonen: "Bevrijd van de Narcist". Het is tekenend dat juist het Bergs Cultuur Festival dit soort bijzondere momenten herbergt.

 

 

 

Dit evenement is gratis toegankelijk, het biedt het publiek om kunstwerken en boeken te bekijken, te kopen en te laten signeren door de maker. Tevens is dit je kans om in gesprek te gaan met deze creatieve personen. Verder is het gewoon een middag om te genieten in een vrijblijvende ontspannen sfeer met een lekker drankje.

 

Het belooft een mooie middag te worden waar je absoluut bij moet zijn. Komen jullie ook?

 

 

 

Bergs Cultuur Festival
Den Enghel     Grote markt 19

 

                        Bergen op Zoom
Datum             Zaterdag 6 oktober

 

Aanvang          12:00 uur inloop
                        13:00 uur: Officiële opening door wethouder Patrick van der Velden
Entree              gratis