DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

T.C.S. BLIJFT WINNEN

Halverwege de najaar competitie blijken de teams van T.C.S. nog steeds geen spoor van zwakte te vertonen. Opnieuw kwamen de teams tot winst en alle drie hebben ze inmiddels de leiding in hun klasse genomen.

 

Het eerste team had het daarbij nog het moeilijkste. Tegen de nummer drie op de ranglijst, Pin Pongers 1, werd met de kleinst mogelijke cijfers gewonnen. Na een mooie 3-1 voorsprong slaagde de tegenstander er in om verrassend op 3-3 te komen. Daarna werd het zelf nog 4-4 maar de laatste twee sets vielen weer in handen van de Steenbergse spelers. Alleen Jurgen Broeren had het toen heel moeilijk. In de laatste set had hij de volle vijf games nodig voor de winst.

 

T.C.S. 2 had het tegen Back Hands 8 kort werk. Toch was de strijd  veel spannender dan de uitslag doet vermoeden. Zes van de tien sets werden pas in de vierde game beslist. De 10-0 overwinning was zodoende wel wat geflatteerd. Tegen het laag geplaatste Vice-versa’51 7 had ook T.C.S. 3 meer moeite dan verwacht. Bijna de helft van de sets vroegen een beslissende vijfde set. Twee daarvan bleven tot het laatste moment spannend. Die vielen met resp. 12-10 en 11-9  in handen van de dames van T.C.S.. Met de ruime 8-2 zege mochten ook zij dus wel gelukkig voelen.

 

 

 

PROGRAMMA

 

 

 

Komend weekend spelen de drie teams allen een uitwedstrijd. T.C.S. 1 ontmoet in Roosendaal ODT K.U. en dat is de naaste concurrent. In de sterkste opstelling werd het thuis 7-3, nu lijkt een 5-5 gelijk meer voor de hand te liggen. Het volledige programma:

 

ODT K.U.  4     -  T.C.S.  1

 

Belcrum  12    -  T.C.S.  2

 

Belcrum  14    -  T.C.S.  3