DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Mindfulness 17 maart

Op zondag 17 maart vindt de maandelijkse mindfulness-meditatie-ochtend weer plaats bij de Flor van Putte stichting. Expert op het gebied van mindfulness en meditatie, Marianne Knops, zal ook deze ochtend weer begeleiden om de deelnemers ‘bewust te maken van elk moment’.

 

 

 

Met als basis ‘aandacht geven’ is er niets zweverigs, mystiek of geheim aan mindfulness. Het gaat tijdens deze ochtend om de bewustwording van het moment, ook wel het gewaar worden van zowel gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties en de onderlinge verhouding ten opzichte van elkaar. Marianne gaat de deelnemers leren om die ervaring doelbewust op te merken, zonder oordeel, met acceptatie van hunzelf en anderen.

 

 

 

Vervolgens is het tijd om middels bewegingsoefeningen, een lichaamsscan en zitmeditatie ervoor te zorgen dat iedere deelnemer een ontspannen zondag tegemoet gaat! Marianne:’ Hoewel mediteren op een stoel prima kan, is het fijn om je eigen mat of dikke slaapzak, meditatiekussen of bankje mee te brengen. Ook met een dekentje en warme sokken maak je het voor jezelf comfortabel’!

 

 

 

Deelnemers kunnen zich vanaf 9.45 uur melden in ‘De Uil’ die zich rechtsboven de grote kapel op De Volksabdij te Ossendrecht bevindt. Van 10.00 uur tot 11.30 zullen de meditaties plaatsvinden, waarna er met een kopje thee gezamenlijk nog nagepraat kan worden.

 

 

 

Deelname aan deze mindfulness-mediatie-ochtend bedraagt €6,- Opgeven mag, maar hoeft niet (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en iedereen is van harte welkom!

 

 

 

www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht