DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Gezondheids Studio Welzijn al 10 jaar een begrip!

ETTEN-LEUR - Gezondheids Studio Welzijn viert dit jaar haar 10 jarig bestaan. Van die 10 jaar zitten ze inmiddels al weer 5 jaar op de Voorsteven op “Leur”. Een locatie van maar liefst 135 m2.

Het valt op als je binnenkomt, een oase van rust overvalt je en zorgt ervoor dat je gelijk in de ontspanningsmodus schiet. De locatie is prachtig, maar wat doen ze hier nu eigenlijk?

 

Betere gezondheid

Kort gezegd: “Werken aan een betere gezondheid; 90% van alle klachten kunnen we behandelen. Hier komen alle chronische klachten en alle verslavingen voorbij.Koppels die niet zwanger kunnen worden of vrouwen met allerlei gynaecologische klachten.” Diabetes 2 is hier écht omkeerbaar en ook voor vermoeidheid zijn er behandelingen. Werken aan je te hoge bloeddruk en voor voedingsadviezen kan je hier terecht. Heb je buikpijn of wil je stoppen met alco- hol het kan hier allemaal”. Teveel om op te noemen dus.

Behandelingen

Waar heel veel mensen de Gezondheids Studio van kennen en waar ze vanuit alle hoeken van Nederland en daarbuiten voor naar Etten-Leur komen, zijn de behandelingen stop- pen met roken. Stoppen met roken gaat iedereen hier heel gemakkelijk af. Mond- tot mond reclame Driekwart van alle cliënten  komt via mond- tot mond reclame. De leeftijden variëren tussen 4 en 84 jaar. Ook kinderen kunnen met allerlei klachten en kwalen hier terecht. Dat zegt natuurlijk wel iets. Hetgeen wat ze doen, doen ze dus goed. Niet voor niets hebben ze al 10 jaar een overvolle praktijk.

Mond- tot mond reclame

Driekwart van alle cliënten  komt via mond- tot mond reclame. De leeftijden variëren tussen 4 en 84 jaar. Ook kinderen kunnen met allerlei klachten en kwalen hier terecht. Dat zegt natuurlijk wel iets. Hetgeen wat ze doen, doen ze dus goed. Niet voor niets hebben ze al 10 jaar een overvolle praktijk.

Passie

Duidelijk is dat er hier met passie en expertise gewerkt wordt, dat de cliënt hier centraal staat en dat er met man en macht gewerkt wordt om eenieder gezonder naar huis te sturen dan dat ze gekomen zijn!

 

Meer informatie

 

Wilt u meer weten kijk dan op www.gezondheidsstudio.nl. Vergoedingen op de behandelingen zijn mogelijk door u zorgverzekeraar. Als u wilt weten hoe dat werkt bel dan met Gezondheids Studio Welzijn op: 076-5153143. 

Mensen die met een klacht niet verder komen bij hun huisarts of uitbehandeld zijn in het ziekenhuis. Ook mensen die Obesitas hebben maar liever geen operatie willen kunnen hier op gemakkelijke wijze meer dan 50 kilo afvallen.

 

Mensen die van hun antidepressiva af willen of gewoon niet lekker in hun vel zitten.

Gezondheids Studio Welzijn.