DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Workshop Djembé door Sander Berkvens

Zondagmiddag 19 mei staat in het teken van de laatste activiteit bij de Flor van Putte stichting voor de zomerstop. Het belooft zonder twijfel een swingende middag te worden, want Sander Berkvens gaat elke deelnemer kennis laten maken de de West-Afrikaanse muziek en ritmiek in zijn workshop Djembé!

 

 

 

Voor elk niveau en voor ieder wat wils. Sander gaat tijdens deze middag zorgen voor een laagdrempelige kennismaking met de welbekende Djembé, maar ook de W-Afrikaanse bastrommels, bellen en shakers zijn van de partij. Sander:’ We gaan muziek maken vanuit het gevoel. Uiteraard met wat uitleg en technische handbagage aan het begin van de workshop, maar ik zal alles laag voor laag langzaam gaan opbouwen met de verschillende instrumenten’!

 

 

 

Niet eens om te laten zien hoe het ‘echt moet’, maar juist om te laten zien en voelen hoe je met samen oefenen verder kunt komen, gaat Sander met enkele leden van de West-Afrikaanse slagwerkgroep ‘MAKASI’ een paar stukken spelen. ‘Zie het als een ‘cooling down’ of juist een vervolg van een middag in de muziek zijn ..’, aldus Sander.

 

 

 

Men kan zichzelf door de activiteit, naam en telefoonnummer te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden voor deze bijzondere middag met muziek. De workshop zal op zondag 19 mei om 14:00 uur starten in zaal ‘De Nachtegaal’  in de Volksabdij te Ossendrecht en deelname aan de workshop bedraagt €6,- en is inclusief een kop koffie of thee. Geen trommel of Djembé in eigen bezit? Geef dit dan door, zodat Sander er één kan regelen!

 

 

 

www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht