DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Tongerloplein beKOORt

 

T’plein presenteert 

 

Op zaterdag 11 mei 2019 vindt op het Tongerloplein in Roosendaal het korenfestijn ‘Tongerlplein beKOORt’ plaats. Initiatief en organisatie zijn in handen van T’plein dat hiermee een nieuwe activiteit toevoegt aan de reeds bestaande evenementen op het plein. Aan het korenfestijn werken mee de koren ‘Stacked’ en ‘Close Up’. Aanvang: 15.00 uur. Einde: 17.00 uur.

 

 

 

Stacked

 

Stacked is een funky vocal group die inmiddels bestaat uit 12 ‘ladies & 1 dude’. Samen met dirigente Annalisa Schmad verzorgt Stacked een verrassend repertoire. Een mix van pop, funk, soul en jazz wordt gezongen in de arrangementen gemaakt door o.a. Rogier IJmker. Het handelskenmerk van Stacked zijn de felgekleurde pumps en hun retro outfits. Deze damesgroep heeft een warm hart voor de a capella muziek en voor elkaar. Het is dit jaar 5 jaar geleden dat Stacked is gestart. Daar wordt zeker nog aandacht aan besteed. Stacked gaat van 2019 dus iets heel moois maken en begint daarmee op het Tongerloplein!

 

 

 

Close Up
Treed binnen in de muzikale wereld van Close up op 11 mei. Katten maskers, paraplu’s en te gekke muziek. Daarvan en van nog veel meer, kunt u samen met Close Up genieten tijdens het concert op 11 mei aanstaande door dit leuke koor uit Roosendaal. Laat je verrassen door de muzikale variatie in songs van pop/musical en theaternummers. Onder begeleiding van dirigente Herma Martens en pianiste Eline Vooijs spat het enthousiasme bij de 26 leden van Close Up er vanaf. Je kunt niet stil blijven staan als het koor begint met zingen! Speciaal voor het optreden 11 mei, heeft het koor enkele nieuwe nummers in petto, die we allemaal kunnen meezingen. Welke nummers het zijn, blijft nog even een verrassing!