DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Kom samen in beweging tijdens de workshop Biodanza!

Het najaar bij de Flor van Putte stichting start swingend, want op zondagmiddag 15 september geeft Susan Leemans in de Kapel op De Volksabdij de workshop Biodanza. Mannen, vrouwen, jong, oud, lenig of minder lenig, iedereen is van harte welkom!

 

Biodanza is letterlijk de dans van het leven en nodigt uit om te bewegen, te leven en jezelf te zijn. Susan:’ Het begrip dans, zoals wij dat meestal kennen, wordt binnen Biodanza veel breder getrokken. Je eigen beweging staat centraal zonder aangeleerde danspasjes. Jouw bewegingen in de oefeningen doe je vanuit de eigen mogelijkheden’.

 

Op allerlei soorten muziek wordt iedere deelnemer door Susan uitgenodigd om in beweging te komen, contact met zichzelf en met de anderen te hebben en vooral om te ervaren. ‘De workshop begint met actievere oefeningen die de vitaliteit en vreugde stimuleren. In de tweede helft worden de oefeningen rustiger, zodat jouw lichaam ontspant en nieuwe energie kan opdoen. Tijdens de workshop wordt er niet gesproken, zodat het hoofd rust krijgt en we het lichaam de kans geven om nieuwe positieve ervaringen op te doen’, aldus Susan.

De workshop zal op zondag 15 september om 14:00 uur starten in ‘De Kapel’  op de Volksabdij te Ossendrecht. Deelname aan de workshop bedraagt €6,- en is inclusief een kop koffie of thee. Makkelijke kleding is aan te raden en wilt u zeker zijn van een plekje? Aanmelden kan door de activiteit, naam en telefoonnummer te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.florvanputtestichting.nl. - De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht