DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Glasvezel in de kleine kernen van gemeente Roosendaal? Nog ruim een week te gaan!

De campagne voor het aanleggen van glasvezel in de kleine kernen in Roosendaal loopt nog ruim een week. Als op 17 februari 2020 minimaal 35% van de inwoners van Wouw, Heerle, Nispen en Wouwse Plantage zich aangemeld heeft, komt er daadwerkelijk glasvezel. De inwoners van Moerstraten hebben al zekerheid, daar is de animo zo groot dat er glasvezel wordt aangelegd.

Glasvezel is dé basisvoorziening voor de toekomst
Misschien heb jij je al aangemeld voor glasvezel. Misschien twijfel je nog. Het is wellicht niet makkelijk om te kiezen uit het aanbod dat je krijgt. Toch betekent jouw keuze voor het wél of niet meedoen veel voor de toekomst van de kleine kernen in gemeente Roosendaal. Glasvezel is dé basisvoorziening voor de toekomst. Twijfel je nog, maar zie je wel de mogelijkheden die glasvezel biedt voor toekomstige ontwikkelingen? Probeer het dan een jaar. Het is mogelijk om voordelig in te stappen. Je kunt namelijk kiezen voor een voordelig abonnement met ‘internet-only’. Daarmee heb je de glasvezelaansluiting in je huis liggen en bespaar je na-aansluitkosten van minimaal € 995,- als je na de aanmeldperiode alsnog mee wil doen. Ook draag je hierdoor bij aan de benodigde 35%.

Bezoek één van de info- en aanmeldavonden
Komende week staan er nog info avonden gepland in Wouw, Heerle en Nispen. Tijdens twee sessies beantwoorden wij graag jouw vragen. Hierbij is tevens de aannemer aanwezig, om je te informeren over de aanleg van glasvezel. Je kunt deze avond ook hulp krijgen bij het afsluiten van een abonnement bij één van de vier dienstaanbieders.
Naast deze infoavonden zijn er ook aanmelddagen. Kom langs om advies in te winnen en maak een goede vergelijking tussen de verschillende aanbieders. Je vindt de data van de aanmeldavonden op www.glasvezelbuitenaf.nl/gebieden/roosendaal-kleine-kernen/agenda/.


In de week na 17 februari wordt bekend of het minimum deelnamepercentage van 35% behaald is.