DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Column Orthomedic Wouw: OrthoMedic Wouw en Corona

Zoals jullie inmiddels weten hebben wij, fysiotherapeuten, vanuit het RIVM en het KNGF 'groen licht' gekregen om langzaam behandelingen weer op te gaan starten.


Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben wij een aantal regels opgesteld voor een ieders veiligheid:
1. Houd ten alle tijden de regels van het RIVM in acht.
2. Probeer zo min mogelijk deuren, tafels en andere spullen aan te raken. (wij poetsen meerdere keren per dag, maar voorkomen is beter dan genezen)
3. Volg de looproutes binnen de praktijk: mensen die behandeld moeten worden gaan via de wachtkamer naar binnen en mensen die voor een training komen gaan via de deur van de oefenzaal.
4. Er mogen maximaal 2 mensen in de wachtkamer zitten (dit is exclusief de secretaresse, deze is beschermd met een 'spatschot'.). In de hal zijn ook stoelen geplaatst op gepaste afstand zodat u daar ook netjes kunt wachten.
5. Er mogen maximaal 4 mensen in de oefenzaal, dit is INCLUSIEF therapeuten.

Alle regels hangen natuurlijk ook in onze praktijk, zodat u ze bij binnenkomst rustig nog een keer na kan lezen. Wij vertrouwen erop dat we op deze manier SAMEN een veilige (werk)omgeving creëren.

Heeft u vragen of wilt u (weer) een afspraak maken?

Wij zijn bereikbaar via: 0165-329555 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.