DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Naar wie gaat jouw stem?

Wie wint op vrijdag 20 november de Cultuurprijs Roosendaal? Zijn het De Vrouwen van Wanten, de 5 kunstenaars van TONG IV of de Stichting Heerl’k? Van 26 oktober tot en met 9 november is het woord aan jou. Stem via onze geheel vernieuwde website op jouw favoriet.

 

De coronacrisis heeft ook zijn uitwerking op de uitreiking van de Cultuurprijs. Er viel dit jaar wat minder te kiezen. Toch was de jury het er unaniem over eens: de uitreiking moet wel doorgaan, al is het in een andere vorm. Het is de manier om cultuuraanbieders en -liefhebbers  in de gemeente Roosendaal een hart onder de riem te steken en het belang van cultuur nog eens te onderstrepen. 

 

Wat is er anders aan de uitreiking?

Dit jaar is er geen Jongerenprijs. De uitreiking vindt ook wat later in het jaar plaats dan je van ons gewend bent. Ook dat is te wijten aan het coronavirus. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een uitreiking die voldoet aan alle corona-richtlijnen. De Cultuurprijs Roosendaal 2019-2020 wordt vrijdagavond 20 november uitgereikt in Cultuurhuis Bovendonk, Bovendonk 111 te Roosendaal. Die avond wordt er ook een hele bijzondere oeuvreprijs uitgereikt.

 

Stemmen

Vanaf maandag 26 oktober tot en met maandag 9 november zijn de lijnen geopend en stem je op jouw favoriet via http://cultuurprijsroosendaal.nl/ Dit is onze geheel vernieuwde website.  Hier vind je ook meer informatie over de genomineerden. Hou de website ook in de gaten voor het laatste nieuws rondom de uitreiking.

 

Volg de Cultuurprijs Roosendaal op Facebook en Instagram via https://www.facebook.com/CultuurprijsRoosendaal/

https://www.instagram.com/CultuurprijsRsd/

 

De Cultuurprijs Roosendaal is mede mogelijk gemaakt door Cultuur Verbindt Roosendaal en de Gemeente Roosendaal.