DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

11e v/d 11e viering 2021 Mastepinnelaand - Wouwse Plantage

Op donderdag 11 november 2021 heeft de 11e v/d 11e viering in Mastepinnelaand plaatsgevonden. Tientallen kinderen in Wouwse Plantage kwamen samen voor de traditionele Sint Maarten viering. Al zingend langs de deuren werden zij rijkelijk beloond met iets lekkers. Halverwege de route zorgde Stichting Kindercarnaval de Mastepinne voor een bekertje warme chocomel.

Vanaf ongeveer 20:00 uur ging het avondprogramma van start in de foyer van Dorpshuis de Spil. De nieuwe voorzitter Pascal Marijnissen introduceerde Sjampeter Joene (Jeroen van Loenhout) voor de 11e keer, Nar Tommeke (Tom Kerstens) voor de 5e keer, Grootste Boer Peer (Peter Matthijssen) voor de 8e keer en Prins Erik d'n 1e voor de 17e keer aan de aanwezige Mastepinnen. Ondanks dat de heren in de veronderstelling waren dat alles digitaal plaats zou vinden, konden ze gelukkig nog net op tijd aanwezig zijn.

Hierna werd het nieuwe carnavalslied voor 2022 gezongen met het motto Dur Val Wa Te 44 van Hofkapel W’ornouwus. Nadat er uit volle borst gezongen is werd het nieuwe insigne onthuld wat ook dit jaar weer door Stefan van Loenhout is ontworpen. Hierna bleef het nog lang gezellig in de foyer van Dorpshuis de Spil.