DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

La Lumiére een flonkerend winterfeest

Een klein meisje gaat op 11 december een tocht door Heerle maken om het licht te verspreiden onder de mensen die in dit fijne dorp wonen. Zij beleeft daarmee allerlei avonturen. Wie gaat er met haar mee? 

Op 11 december is een klein meisje van plan een tocht door Heerle te maken, om licht onder de mensen te gaan brengen. Precies op het moment dat ze op pad wil gaan gebeurt er iets wat haar tocht zal belemmeren, dus zoekt zij snel naar een oplossing. Tijdens haar zoektocht naar een oplossing beleeft zij diverse avonturen. Maar steeds moet zij verder zoeken, omdat zij niet krijgt wat ze eigenlijk wil. Uiteindelijk lukt het haar en verspreidt zij het licht onder de mensen.

Het meisje zou het héél fijn vinden als jullie met haar meegaan op avontuur tijdens haar zoektocht naar de oplossing. Om op het eind samen het flonkerende licht te verspreiden in Heerle.

 

Gaan jullie mee? Kom dan op 11 december vanaf 18:15 uur naar het kerkplein voor school. Omstreeks 18:30 uur begint het meisje, vanaf het plein, aan haar zoektocht. Uiteindelijk na een korte tocht, keert ze daar ook weer terug om het licht gezamenlijk te verspreiden. Iedereen is welkom; zowel jong als oud en zoals gewoonlijk gratis toegankelijk.

 

De werkgroep voor het winterfeest van Stichting Heerl’k hoopt dat dit jaar hun winterfeest gewoon doorgang krijgt. Vorig jaar ging dit niet door en daardoor werd toen de film van SNOW op YouTube gelanceerd. Voor dit jaar ziet het er vooralsnog rooskleurig uit om de uitgestelde plannen wel uit te gaan voeren. Omdat dit alles buiten zal gaan gebeuren hopen zij dat er géén belemmering zal zijn. In spanning wachten zij dit af. Houd daarom voor de laatste info de website heerlkheerle.nl of social media van stichting Heerl’k in de gaten.