DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Concert at Wouw met Edsilia Rombley

In 2016 hebben wij als Lions Club Wouw een nieuw evenement opgezet ter ondersteuning van lokale goede doelen in onze regio, namelijk Concert at Wouw. Gezien de grote opkomst en de vele positieve reacties is dit al jaren een groot succes. Eindelijk kunnen we dit weer een vervolg geven met een vijfde editie. We pakken de draad weer op, met de vertrouwde opzet en een aantal aanpassingen.

Voor 2022 hebben we de Nederlandse zangeres en presentatrice Edsilia Rombley weten te strikken. Helaas kunnen we voor deze vijfde editie niet terecht in de Sint-Lambertuskerk te Wouw. Om de unieke sfeer te behouden, wijken we uit naar ons naburige kerkdorp Heerle, in de voormalige kerk en nu dorpshuis De Schalm. De Schalm is een geschikte en sfeervolle locatie in Heerle en wordt prachtig aangekleed voor een gezellige en warme sfeer.

 

Het optreden van Edsilia Rombley zal omlijst worden met het optreden van onze eigen populaire Concert at Wouw-huisband. Dit alles met het idee om een gezellige avond te hebben en alle inwoners van Wouw, Heerle en omstreken de gelegenheid te bieden in een sfeervolle ambiance te proosten op een voorspoedig en gezond jaar. Middels verkoop van kaarten en consumpties willen wij de opbrengst voor de goede doelen zo hoog mogelijk maken.

 

Lions Club Wouw is een van de circa 400 Lions Clubs in Nederland die zich inzetten voor de samenleving. Lions Club Wouw zet zich sinds de oprichting in voor goede doelen in de regio. Bij de voorgaande activiteiten zijn diverse lokaal werkzame stichtingen zoals Scouting Wouw, Sint Nikolaas Vereniging, VPTZ (palliatieve zorg), AED-stichting Wouw, Alzheimer Cafés afdeling West-Brabant, Stichting Kinderen doen mee, Molen de Arend, De Zonnebloem Wouw, Harmonie Oranje, de Lindenberg, Speelveld Wouw en inloophuis de Rose-Linde geadopteerd. 

Voor dit jaar wordt weer met veel passie en persoonlijke inzet getracht een zo hoog mogelijke financiële bijdrage in te zamelen voor een bijzondere combinatie van lokale doelen waar iedere inwoner van Wouw en Heerle wel een speciale band mee heeft: Dorpshuis Heerle, Stichting Kasteel van Wouw, Buurtsuper Heerle en het Icoon van Wouw.

Met dit mooie evenement willen wij mensen bij elkaar brengen en een substantiële bijdrage leveren aan lokale goede doelen. De Lions Club Wouw nodigt iedereen dan ook van harte uit om naar deze avond te komen. Meer informatie en updates kunt u ook vinden op ons facebook-account: www.facebook.com/concertatwouw.

 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Wouw en Super de Buurt Heerle.

 

Lions Club Wouw

 

 

Samenvatting:

 

·        Concert at Wouw, met Edsilia Rombley en onze huisband

·        Zaterdagavond 15 januari 2022

·        Dorpshuis De Schalm te Heerle

·        Vanaf 20.30 uur