DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Björn Rommens gekozen als lijsttrekker voor de PvdA Roosendaal

Afgelopen maandagavond heeft de PvdA Roosendaal tijdens een algemene ledenvergadering Björn Rommens (28) gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

De voordracht door de kandidaatstellingscommissie van de PvdA Roosendaal om Björn als lijsttrekker te kiezen werd door de leden bij acclamatie aangenomen. Over de motivering om het huidige burgerraadslid Björn Rommens als lijsttrekker naar voren te schuiven had de commissie het volgende genoemd: “Vanuit het perspectief van een toekomstige Roosendaals PvdA fractie met lef, ervaring en een team met energie stelt de commissie voor om Björn als lijsttrekker aan te stellen. Björn heeft zich gepresenteerd als een toegankelijke en benaderbare kartrekker en als verbinder met de Roosendaalse samenleving. Hij is initiator en zoekt de interactie. Solidariteit en de sociaal democratie zit in zijn zijn en handelen verweven. Hij brengt kennis in op terreinen als jeugd, zorg en veiligheid. Zijn open houding zal zowel de jeugdige als de oudere kiezer aanspreken.”

Trots

“Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat de leden van de PvdA Roosendaal het vertrouwen hebben om mij te kiezen als lijsttrekker voor de aankomende verkiezingen. Met een mooi team achter me, heb ik er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan! Daarnaast de kans om nu en in de toekomst in gesprek te gaan met onze inwoners van onze prachtige wijken en dorpen om zo te kijken naar wat ons, jong en oud, samen vooruit kan helpen in de vraagstukken die voor ons liggen. Vraagstukken over wonen, zorg, een veilige leefomgeving en nog veel meer. Want we kunnen het voor onszelf goed geregeld willen hebben, maar we willen ook dat het goed gaat met onze familie en vrienden. En waarom dan ook niet met onze buren. En daar kunnen we alleen samen naar kijken. Want samen staan we sterk en samen komen we vooruit.” 

Thuis in Roosendaal, in onze wijken en dorpen

Het Roosendaalse afdelingsbestuur is ontzettend trots dat Björn de lijst voor de PvdA Roosendaal aan wil voeren en het enthousiasme waarmee hij door onze leden verkozen is. Samen met de rest van onze kandidatenlijst zal Björn de komende vier jaar hard aan het werk gaan voor een Roosendaal waar iedereen zich thuis voelt.