DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 22 september 2011 (668) De Krant Wouw 22 september 2011 (668)

Het team van ‘Le Mouton’ is na twaalf jaar nog steeds supergemotiveerd!

Nispen – Bistro Le Mouton aan het Kerkplein in Nispen bestaat ruim 12 jaar. Het 12,5-jarige jubileum in november zal het enthousiaste team van Le Mouton zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan! Eigenaar en chef-kok Ivo Schaap: “Mijn team bestaat nog altijd uit dezelfde personen: mijn vrouw Pien verzorgt de administratie en mijn ouders nemen de dagelijkse interieurverzorging voor hun rekening, waarnaast mijn vader me ook nog helpt met het voorbereidende werk in de keuken. Het familiebedrijf is inmiddels echter

Lees meer...

Stadsperikelen 22 september

Vaststelling erfgoedkaart Roosendaal In 2009/2010 is in opdracht van de gemeente door Bureau Oranjewoud een cultuurhistorische inventarisatie uitgevoerd en een archeologische verwachtingenkaart opgesteld voor het gehele grondgebied van de gemeente.

Lees meer...

Dorpsraad wil bewoners bij actieplan betrekken

,,Zijn wij nu wel het dorp Wouw?’’, vroeg de Wouwse Dorpsraad zich onlangs af tijdens een bijeenkomst waarin het toekomstperspectief van het dorp werd besproken. Een perspectief dat door de gemeente, een extern bureau en bedrijven, bewoners, verenigingen en organisaties uit Wouw werd samengesteld.

Lees meer...

Cluzona Wouw moet fors bezuinigen

De bezuinigingen die de gemeente Roosendaal toepast zullen ook niet aan voetbalvereniging Cluzona uit Wouw voorbijgaan. Voorzitter Eric de Regt is bang dat de vereniging vanaf 2013 een bedrag van negenduizend euro aan subsidie mis zal lopen.

Lees meer...

Wouw wil groen terug langs schelpenpad

Wethouder Toine Theunis heeft vorige Wouw in Wouw een petitie met vijftig handtekeningen in ontvangst genomen om een rij bomen en stuiken langs een pad in het Landeweelpark terug te krijgen.

Lees meer...

EDITIE: 22 SEPTEMBER 2011 (668)