DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 20 oktober 2011 (669) De Krant Wouw 20 oktober 2011 (669)

James Last en zijn bikinimeisjes te bewonderen bij VANnU

Op vrijdag 28 oktober vindt bij Bibliotheek VANnU de feestelijke opening plaats van de geweldige expo ‘James Last en de bikinimeisjes’. De expositie zal o.a. bestaan uit platenhoezen, te beluisteren interviews en natuurlijk zijn muziek. De tentoonstelling is gratis te bezoeken van 1 november tot 25 november op het Parrotia Plein (Markt 54a).

Lees meer...

HOOM - Dag van de Mantelzorg

HOOM organiseert ook dit jaar weer een activiteit rondom de Dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers, mensen die vaak al langdurig voor een zieke naaste zorgen, worden hiervoor van harte uitgenodigd op zaterdag 12 november in de Aramis Academie, Laan van Brabant 22, (achter SIW), te Roosendaal.

Lees meer...

Handbalvereniging organiseert Rikavond

Op zaterdagavond 5 november organiseert Handbalvereniging Heerle een rikavond. Deze begint om 20.00 uur in de kantine van de handbalvereniging op Sportpark Harella.

Lees meer...

Herfstconcert Mannenkoor Fortissimo op 13 november 2011

Een gevarieerd programma met medewerking van het gemengd koor André Prume et Robert Duysinx uit Spa en het Harpensemble Les Papillons uit Bergen op Zoom

Lees meer...

Stadsarcheologie Steenbergen en de geschiedenis van het pand

Tijdens het monumentenweekend staat op zondag 6 november de deur van de archeologen weer open voor alle belangstellenden.

Lees meer...

EDITIE: 20 OKTOBER 2011 (669)