DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 17 november 2011 (670) De Krant Wouw 17 november 2011 (670)

De toegevoegde waarde van Adƒinum B.V.

Roosendaal – Sinds deze zomer is assurantie- en financieel advieskantoor Adƒinum B.V. gevestigd in een mooie kantoorruimte aan Vijfhuizenberg 42 k in Roosendaal. Adƒinum wordt gerund door Richard Mol en Edwin van Wezel. Dat hun adviezen gewaardeerd worden, blijkt uit de gestage groei van de zaak sinds de oprichting in 2003.

Lees meer...

EnviCare biedt ondernemers oplossing voor inzameling van elektrische apparaten

Rilland – EnviCare is een modern recyclingbedrijf, waar afgedankte elektrische en elektronische apparaten worden verwerkt tot grondstoffen. Het bedrijf is in 2007 opgericht door ondernemer John Geerts en binnen een paar jaar uitgegroeid tot een van de meest moderne recyclingbedrijven van Europa. John: “Sinds begin dit jaar zijn winkeliers verplicht om door consumenten aangeboden oude en / of kapotte apparaten terug te nemen van de consument. Voor veel winkeliers is dit erg onhandig en daarom bieden wij ondernemers in de

Lees meer...

Stadsperikelen 17 november

Verkeersdrempel Spellestraat geeft overlast De verkeersdrempel in de Spellestraat aan de rand van de bebouwde kom zorgt voor overlast voor de omwonenden. Dat schrijft Eric de Regt aan het college van B & W en tevens vraagt hij om maatregelen te nemen om dit te voorkomen.

Lees meer...

Restaurant Vroenhout heropent zijn deuren

Vrijdagmiddag 4 november werd door burgemeester J Niederer van Roosendaal de plaquette bij de ingang onthuld en was de officiële heropening van dit fraaie etablissement een feit. In zijn speech ging de burgemeester terug naar de zwarte dag in februari 2010 waarop de 300 jaar oude monumentale boerderij volledig afbrandde inclusief alle privé bezittingen van Lore en Nico van Beekveld.

Lees meer...

Nieuw in Wouw: MERODE OUTLET

Vanaf 11 november kunt u bij Merode Mode ook terecht voor doorlopende aanbiedingen van 30 tot en met 70% korting.

Lees meer...

EDITIE: 17 NOVEMBER 2011 (670)