DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 1 december 2011 (671) De Krant Wouw 1 december 2011 (671)

Op d’n Buiten houdt open huis

Kinderopvangorganisatie Op d’n Buiten kan met trots melden dat de verbouwing van het kinderdagverblijf ten einde loopt. Medio januari kunnen wij de eerste kinderen ontvangen.

Lees meer...

Joke Visser-Gerritsen blij verrast met Koninklijke Onderscheiding

Joke Visser-Gerritsen (68) kreeg vorige week de verrassing van haar leven. Tijdens een bijeenkomst van de UVV-afdeling Wouw stapten burgemeester Jacques Niederer van de gemeente Roosendaal, gevolgd door haar man, kinderen en familieleden, het restaurant van Leonardushof binnen. ,,Wat gebeurt hier allemaal”, was het eerste wat ze uit kon brengen.

Lees meer...

Gedichtenbundel Jelka de Jongh

Jelka de Jongh, 13 jaar oud uit Wouw, heeft een gedichtenbundel geschreven die is uitgegeven door Boekscout-Yo, de enige boekenuitgeverij voor kinderen in het Nederlandse taalgebied.

Lees meer...

3e Ondernemerscafé

Op woensdag 7 december a.s. organiseert de Ondernemers Vereniging Wouw haar 3e ondernemerscafé bij café Zalen Donkenhof in Wouw.

Lees meer...

Rachel Traets zaterdag naar Junior Eurovisiesongfestival

De dertienjarige Rachel Traets staat zaterdag een flinke klus te wachten. Samen met jeugdige vertegenwoordigers van nog twaalf landen neemt ze in Yerevan in Armenië deel aan het negende Junior Eurovisiesongfestival.

Lees meer...

EDITIE: 1 DECEMBER 2011 (671)