DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

de Krant Wouw 15 december 2011 (672) de Krant Wouw 15 december 2011 (672)

Het jaar 2011 in de Wouwse dorpen

Een kort overzicht van wat gebeurtenissen en activiteiten die in de Wouwse dorpen plaatsvonden. Zonder daarbij echter volledig te willen zijn. We hebben alleen de ‘krenten’ uit de ‘Wouwse pap’ gepikt om u nog even te laten proeven van datgene wat in 2011 gebeurde.

Lees meer...

Stadsperikelen 15 december

Meer mogelijkheden voor inwoners om gemeentegroen te kopen Eigenaren van woningen krijgen vanaf 1 januari meer mogelijkheden om gemeentelijke plantsoengrond aan te kopen. De gemeente gaat uit van het principe ‘ja, mits’. Het gaat dan om gemeentegroen dat direct grenst aan de woning en er een logische eenheid mee vormt.

Lees meer...

Vernissage van “Z-ien Fashion & Design”, voorheen “’t Zijdeateljeeke”

Zondag 18 december a.s. van 12.00-18.00 uur Met gepaste trots laat modeontwerpster Ineke Voeten van ‘t Zijdeateljeeke uit Roosendaal ons weten dat haar atelier vanaf nu verder gaat onder een nieuwe naam: “Z-ien”. De naam is afgeleid van Ineke/Ien. De Z staat voor zijde, maar je kunt van de naam ook “ons Ien” maken, op zijn Brabants. Over de naam is nagedacht!

Lees meer...

Van der Hoven sponsort jeugdscheidsrechters Cluzona

De op donderdag 8 december geopende C1000 van der Hoven uit Wouw heeft de jeugdscheidsrechters van RKSV Cluzona voorzien van een complete scheidsrechtersoutfit.

Lees meer...

Cluzona opent “Toon van Geel – speeltuintje”

Op zondagmiddag 11 december werd op het Cluzona-sportpark het “Toon van Geel-speeltuintje” geopend. Na een korte toespraak van voorzitter Eric de Regt onthulde echtgenote Annie en dochter Jolanda, van de in januari 2009 overleden Cluzona-man, in het bijzijn van familie, bestuursleden en voetballertjes, het bord met daarop de naam van de legendarische Cluzona-clubman.

Lees meer...

EDITIE: 15 DECEMBER 2011 (672)