DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 19 januari 2012 (673) De Krant Wouw 19 januari 2012 (673)

Win Weekend Wenen all Inclusive op 22e Papknauwersbal.

De Papknauwers uit Wouw pakken uit dit jaar. Op hun 22e carnavalsbal op zaterdag 28 januari in zaal/café Donkenhof wordt een Weekend Wenen all Inclusive als hoofdprijs weggeven. Troostprijs is een kleine reischeque van 35 euro. Beide prijzen zijn ter beschikking gesteld door reisbureau House of Travel uit Wouw.

Lees meer...

Gezondheid vinden bij Praktijk Osteopathie Wouw

Wouw – Zit je al lang in een medisch traject met bijvoorbeeld dagelijkse hoofdpijn, waar bijvoorbeeld fysiotherapie slechts tijdelijke verlichting geeft, dan kan een bezoek aan een osteopaat wel eens uitkomst brengen. Sinds 1 december van het vorige jaar is er een osteopathiepraktijk gevestigd in Wouw en wel aan de Roosendaalsestraat 58. Hans van Leeuwen is de osteopaat die er praktijk houdt.

Lees meer...

Hotel - restaurant Dekkers heeft een apart toegankelijk restaurant

Ossendrecht – Het restaurant van Hotel – restaurant Dekkers is niet alleen bedoeld voor de hotelgasten, maar vrij toegankelijk! En de moeite beslist waard, want elke dag staan er twee dagelijks wisselende dagmenu’s op het programma. Dat zijn dus tweekeuze driegangen menu’s voor de lieve prijs van 20 euro.

Lees meer...

25 jaar Centrum voor volledige gebitsprothese en implantologie

Roosendaal – Dit jaar bestaat het Centrum voor volledige gebitsprothese en implantologie van Ton Aarden (65) 25 jaar. In die tijd is het van tandtechnisch laboratorium uitgegroeid tot een volledig geoutilleerde tandtechnische-, inclusief implantologische praktijk.

Lees meer...

Stadsperikelen 18 januari 2012

Inwoners kregen afvalwijzer op maat Net voor of na het einde van het jaar hebben de inwoners van Roosendaal en de dorpen de nieuwe afvalwijzer 2012 ontvangen. Deze afvalwijzer is dit jaar voor het eerst op maat gemaakt. Elk adres in de gemeente ontving een eigen, unieke afvalkalender per post. De bezorging vond plaats tot en met de eerste week van januari.

Lees meer...

EDITIE: 19 JANUARI 2012 (673)