DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 29 maart 2012 (675) De Krant Wouw 29 maart 2012 (675)

Vogelexcursie IVN naar de Matjes

Op vrijdag 27 april organiseert het IVN een avondexcursie naar de Matjes. Guus Dekkers en Johan Vermunt verrassen de deelnemers met de vele bijzondere vogels van dit unieke moerasgebied op de grens van België en Nederland. Vertrek van de avondexcursie is om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats aan het eind van de Genestetlaan, bij het bruggetje, in Roosendaal.

Lees meer...

VandenBroek Dames & Herenkapper heropend

Tijdens een druk bezochte avond op 15 maart jl. werd de salon van VandenBroek Dames & Herenkapper heropend. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de bezoekers de nieuw ingerichte kapsalon bekijken.

Lees meer...

Kwekerij en Groencentrum De Wit - Van Dongen zorgt voor planten en voor klanten!

Roosendaal – In het weekend van 10 en 11 maart is Kwekerij en Groencentrum De Wit – Van Dongen feestelijk heropend ter gelegenheid van de laatste vernieuwing: de overkapping van het buitengedeelte van het bedrijf.

Lees meer...

De voorjaarscollectie is binnen bij Links & Rechts Schoenen en Lederwaren

Oud-Gastel – De voorjaarscollectie is binnen bij Links & Rechts, de winkel van Anita Dekkers en Ylona van de Merbel, die gevestigd is in het hart van Oud-Gastel.

Lees meer...

Stadsperikelen 29 maart

Het landgoed Wouwse Plantage In 2004 heeft het college een ontwikkelingsperspectief voor het landgoed Wouwse Plantage vastgesteld. De gemeente wilde het landgoed een grotere toeristisch-recreatieve functie te geven, zonder de belangen van de eigenaren te schaden. Begin 2011 zijn door de NV Wouwse Plantage aangepaste plannen gepresenteerd.

Lees meer...

EDITIE: 29 MAART 2012 (675)