DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Krant Wouw 26 april 2012 (676) De Krant Wouw 26 april 2012 (676)

Salon Dell’Arte

Op eerste Pinksterdag 27 mei 2012 is er een optreden van Coloured Dream in de tuin bij de Salon Dell’Arte. Bij slecht weer vindt het popconcert in de Salon Dell’Arte plaats en zal in dat geval akoestisch uitgevoerd worden.

Lees meer...

Franse Feesten in Kruisland

Op zaterdag 19 en zondag 20 mei staat het centrum van Kruisland bol van een uniek evenement: de Franse Feesten.

Lees meer...

Open dag Dier en Project

De non profit stichting Dier en Project is een volstrekt unieke dierwelzijnsorganisatie die zich bekommert om dieren waar werkelijk niemand anders nog naar omkijkt. Het is een allerlaatste-kans-opvang voor mishandelde en ter dood veroordeelde dieren. Els Adams biedt samen met haar team van vrijwilligers hulp, zodat de dieren het fysiek en mentaal kunnen helen.

Lees meer...

Voordelige rijbewijskeuring 22 mei in Roosendaal

Senioren die op de datum waarop hun rijbewijs verloopt 70 of ouder zijn dienen een medische keuring te ondergaan. Ook chauffeurs jonger dan 70 jaar die een C/D/E rijbewijs aanvragen of verlengen moeten sinds 2005 worden gekeurd. Dit is voordelig en eenvoudig te regelen.

Lees meer...

Europese Dag van de Beroerte op 8 mei 2012

Gratis risicotest, informatie en advies in Franciscus Ziekenhuis Roosendaal. Op dinsdag 8 mei 2012 wordt voor de achtste keer de Europese Dag van de Beroerte georganiseerd. Op deze dag wordt extra aandacht gevraagd voor een beroerte (CVA), een zeer aangrijpende aandoening, die jaarlijks ruim 40.000 mensen treft. Het thema van deze dag is: Voorkom en herken. De samenwerkende organisaties van het CVA zorgpad regio Roosendaal/Moerdijk haken in op dit initiatief.

Lees meer...

EDITIE: 26 APRIL 2012 (676)