DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Open dag Dier en Project

De non profit stichting Dier en Project is een volstrekt unieke dierwelzijnsorganisatie die zich bekommert om dieren waar werkelijk niemand anders nog naar omkijkt. Het is een allerlaatste-kans-opvang voor mishandelde en ter dood veroordeelde dieren. Els Adams biedt samen met haar team van vrijwilligers hulp, zodat de dieren het fysiek en mentaal kunnen helen.

 

Dier en Project gaat na hun rehabilitatie op zoek naar een goed opgevoede eigenaar die de dieren een gouden mandje kan bieden. Voor niet te herplaatsen dieren wordt er een permanente opvangplaats gecreëerd. Het project Kattenwoud is mede voor dit doel gerealiseerd en is een initiatief van stichting Dier en Project. Indien de opvangcapaciteiten dit toestaan nemen zij de zorg en de verantwoording op zich voor de onherplaatsbare dieren en de zogenoemde uitgeprocedeerde asielzoekers. Denk daarbij ook aan de oudere en getraumatiseerde dieren. Om nog maar te zwijgen over het aantal dieren dat zou moeten sterven door het toedoen/de mening van de ondeskundige ‘deskundigen’. Een dier is weerloos en leeft vaak bij de gratie van de handen waarin het terechtkomt! Op zaterdag 19 mei 2012 organiseert Dier en Project/Kattenwoud een informatieve OPEN DAG. Op deze dag informeren zij u graag over de doelstelling en activiteiten. Onder het genot van een drankje en een diervriendelijk hapje kunt u tevens kennismaken met een aantal van de bewoners. Vrijwilligers bemannen diverse kraampjes en in de middag volgt de trekking van de loterij met adembenemende prijzen. Dier en Project ontvangt geen enkele vorm van subsidie, noch steun vanuit de Ned. DB. En dat terwijl hun dierenlevensreddende werk handenvol met geld kost! De totaalopbrengst van deze dag komt dan ook geheel ten goede aan dieren die in opperste nood verkeren en die uw steun zo hard nodig hebben! Van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom! Dier en Project, Dennestraat 9, 4709 PR Nispen.

www.dierenproject.nl

(Onder het item Open Dag vindt u steeds aanvullende info betreffende deze dag)

Om de veiligheid en de rust voor de aanwezige dieren zoveel als maar mogelijk te behouden is het op deze dag niet toegestaan om uw huisdier mee te nemen!