DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Salon Dell’Arte

Op eerste Pinksterdag 27 mei 2012 is er een optreden van Coloured Dream in de tuin bij de Salon Dell’Arte. Bij slecht weer vindt het popconcert in de Salon Dell’Arte plaats en zal in dat geval akoestisch uitgevoerd worden.

 

Coloured Dream is een veelzijdige pop en rock band. De band is in 2009 opgericht door gitarist/zanger Elbert Kok uit Kerkwijk, een veelzijdig muzikant die zijn carrière is begonnen in de Amsterdamse rockscène. Het repertoire van Coloured Dream bestaat uit classic rock covers, eigen werk, en hedendaagse popmuziek. Songs van o.a. Coldplay, Pink Floyd, Kings of Leon, The Cream, Lenny Kravitz, Jimmy Hendrix, Rolling Stones, en Snowpatrol worden afgewisseld met eigen nummers als Cold Water, I wonder, Let the sunlight shine, Be Cool en andere pakkende nummers die allen door Elbert zelf geschreven en gecomponeerd zijn. Coloured Dream heeft in 2011 op "Alempop" gestaan en meegedaan aan de "Parel van de Betuwe". Verder speelden zij op het Leidseplein in Amsterdam in muziekcafé The Waterhole, "the place to be" voor menig rockband. Coloured Dream is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in met name Brabant, denk daarbij aan plaatsen als Den Bosch, Veghel, Uden, Oss, Roosendaal, Ammerzoden, Tilburg en Schaik. Met veel plezier en passie brengen zij een veelzijdig repertoire voor een breed publiek.

Bezetting:

Leadzang/Gitaar, Elbert Kok Basgitaar/zang, Louis Hermans Drums/zang, Rik Withuis

Reserveringen bij voorkeur via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T 0167-536012 M 06-29108410. De kaarten kosten Euro 15,00 all in. Aanvang concert 14.30 uur. U bent welkom vanaf 14.00 uur.

U kunt uw kaarten afrekenen via de Rabobank op het rekeningnummer van de Stichting Dell’Arte in Roosendaal op 1178.70.064 met vermelding ‘Concert 27 mei 2012’.